Whitepaper – Leveranciers vroegtijdig betrekken bij ICT aanbestedingen binnen het publieke domein

In het Supply Value  inkooptrends onderzoek van 2019 wordt duidelijk dat co-creatie en innovatie met leveranciers de nummer één trend is voor de komende vijf jaar. Inkoopprofessionals benadrukken hiermee dat het in de toekomst steeds belangrijker wordt om samen te werken met leveranciers. Verder kent de ICT-branche vele technologische ontwikkelingen met een snel veranderende markt. Dit wordt ook weergeven in het onlangs gepubliceerde IT trends onderzoek van Supply Value waarin duidelijk wordt dat de IT trends van 2019 en 2020 sterk van elkaar verschillen. Dit betekent dat de ICT sector mogelijk veel voordeel heeft bij het vroegtijdig betrekken van leveranciers tijdens het opstellen van een aanbesteding. Supply Value heeft daarom in samenwerking met Universiteit Twente onderzoek gedaan naar het vroegtijdig betrekken van leveranciers bij ICT aanbestedingen. Tijdens dit onderzoek is een vragenlijst uitgezet gericht aan ICT inkopers binnen het publieke domein.

Download

Wilt u meer weten over het vroegtijdig betrekken van leveranciers bij ICT aanbestedingen binnen het publieke domein? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de gehele whitepaper.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl