Whitepaper – Crisismanagement

Op het moment dat een persoon, organisatie of samenleving te maken heeft met een crisissituatie, verandert plots het dagelijkse leven. De impact op deze persoon, organisatie of samenleving is vaak enorm en crisismanagement is van belang. Daarom nemen wij u in deze whitepaper graag mee in dit onderwerp.

Crisismanagement of crisisbeheersing zijn alle materiële, procedurele en organisatorische maatregelen en voorzieningen die worden getroffen om crises te voorkomen dan wel te beheersen. Om een crisissituatie in goede banen te leiden hebben veel organisaties en overheden crisisplannen liggen. Denkt u niet van tevoren na over mogelijke acties om een crisis te bestrijden, dan gaat er veel kostbare tijd verloren als een crisissituatie zich voordoet. Goede voorbereiding, plannen en communicatie zijn daarom van essentieel belang. In deze whitepaper nemen wij u graag mee in het organiseren van crisismanagement, de crisiscommunicatie en het leiderschap tijdens een crisis.

Download

Wilt u weten hoe u crisismanagement effectief kunt organiseren en communiceren? Download dan hier geheel vrijblijvend de gehele whitepaper.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl