Openstaande interim opdrachten

Supply Value is vanwege haar persoonlijke aanpak een partner voor interim specialisten en ZZP’ers. Wij bieden vrijheid en ondersteunen waar nodig, ons motto is dan ook “High Impact, Happy People”. Supply Value breidt continu haar netwerk van ZZP’ers, interim professionals en opdrachtgevers uit. Zij vindt het belangrijk dat ZZP’ers en interim professionals de vrijheid ervaren om impact te maken.

Staat jouw droomopdracht er niet tussen maar ben je nu of binnenkort beschikbaar? Registreer je dan als interim specialist. Als interim specialist word jij onderdeel van ons netwerk en zullen we contact met je opnemen zodra wij een passende opdracht voor jou vinden. Volg ons op LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop, supply chain- en informatiemanagement.

 

Actuele opdrachten voor interim professionals

Het IUC EZK is de inkooporganisatie van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het Ministerie van Landbouw Natuur & Voedselkwaliteit. Voor de continuïteit van de dienstverlening is het IUC op zoek naar tijdelijke invulling van een...
noord
Assen
Start datum mei 1, 2019
Eind datum september 30, 2019