Associates

Bij Supply Value gaat het om het verbinden, uitdagen en laten groeien van de beste professionals. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gezamenlijk doel. Met andere woorden: samen ben je sterker dan de optelsom van individuen, en daarom heeft Supply Value het Associates-programma in het leven geroepen.

We richten ons samen op het helpen van onze klanten door het creëren van waarde in inkoop, maar ook in de volledige supply chain. Daarnaast werken we samen aan de groei van Supply Value; we delen en ontwikkelen kennis en methoden, we delen ons netwerk, en we zorgen gezamenlijk voor onze  verkopen.

Je werkt als associate exclusief uit naam van Supply Value, wat betekent dat wij het hele administratieve gedeelte regelen, opdrachten voor je zoeken, én je tijdens je opdrachten ondersteunen met onze materialen (denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes laptop, telefoon, auto, en promotiemateriaal), faciliteiten, methodes, en kennis.

Wat bieden we onze associates?

De basis voor het associates programma wordt gevormd door 4 sleutelfactoren:

figuur associates

Als associate maak je onderdeel uit van Supply Value. Je opereert zelfstandig, maar wel uit naam van Supply Value. Als associate maak je gebruik van het merk Supply Value en de daarbij horende huisstijl. Je hebt toegang tot de uitgebreide kennisbank en wordt uitgenodigd om kennis te delen waardoor je je ook persoonlijk kunt blijven ontwikkelen. Het belangrijkste voordeel zit in het benutten van synergiën. Denk hierbij aan het behalen van synergie op het gebied van marketing & sales, backoffice ondersteuning, opleidingen etc. Dit leidt tot minder “gedoe”, waardoor je je als professional meer kunt focussen op het uitvoeren van je vak en datgene waar jij goed in bent. We handhaven marktconforme tarieven, vaste afspraken, en werken met bonus commissies. Tot slot heb je als associate ook toegang tot de raamovereenkomsten die Supply Value sluit met klanten, en krijg je daarbinnen een voorkeurspositie.

Wat zoeken wij in onze associates?

Supply Value staat voor hoge kwaliteit en kennis van zaken. We zoeken dus ook associates die deze kwaliteitsgarantie kunnen waarmaken en die kunnen bijdragen aan de groei van Supply Value. We zijn op zoek naar zelfstandige professionals met:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in het inkoop vak, supply chain management, informatiemanagement,  of vergelijkbare vakgebieden;
  • Een afgeronde WO opleiding;
  • Minimaal top 30% IQ WO benchmark  (je scoort in onze assessment minimaal bij de top 30% van de getoetste WO’ers)
  • Commitment voor de lange termijn;
  • Mogelijkheid tot kennisdeling en workshops;
  • Persoonlijke klik met de leden van ons team;
  • Je deelt onze visie, aanpak en kernwaarde en gaat voor een 9+ klantbeoordeling.

Heb je nog vragen die nog onbeantwoord zijn gebleven, bekijk de veelgestelde vragen.