Zelfstandige professionals

Bij Supply Value geloven we dat je als groep samen sterker bent dan de optelsom van individuen. Daarom werken we met een sterke kern van vaste medewerkers, met daaromheen een flexibele schil van zelfstandige interim professionals. Bij Supply Value werken we met twee types zelfstandige professionals; onze associates, en onze interim professionals. Associates werken exclusief uit naam van Supply Value voor eigen risico en rekening. Interim professionals werken als zelfstandige en doen een enkele of meerdere opdracht(en) via Supply Value, maar niet exclusief voor Supply Value.

Associates

Associates vormen het binnenste deel van de flexibele schil. Als associate maak je onderdeel uit van Supply Value. Je opereert zelfstandig, maar wel uit naam van Supply Value. Als associate maak je gebruik van het merk Supply Value en de daarbij horende huisstijl. Je hebt toegang tot de uitgebreide kennisbank en wordt uitgenodigd om kennis te delen waardoor je je ook persoonlijk kunt blijven ontwikkelen. Het belangrijkste voordeel zit in het benutten van synergiën.

Interim professionals

Interim professionals vormen het buitenste deel van de flexibele schil. Als interim professional in onze database heb je toegang tot uitdagende opdrachten bij de top 500 private en publieke opdrachtgevers in Nederland. Supply Value doet mee aan aanbestedingen en is continu bezig om bij ons grote bestand van bestaande klanten opdrachten binnen te halen, die we vervolgens weer invullen middels onze flexibele schil. Naast de mogelijkheid tot het doen van interessante opdrachten, regelen wij ook de administratieve aanbieding en afhandeling bij de klant, daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken.

Meer weten? Klik hieronder op de vorm die jou aanspreekt en voeg je bij ons netwerk van zelfstandige professionals!