Meewerkstudent Supply Chain Management – meebouwen aan een groeiend adviesbureau

Supply Value is een jong en ambitieus adviesbureau dat de laatste jaren een flinke groei doormaakt. Terwijl de consultants van maandag tot en met donderdag projecten en adviestrajecten uitvoeren bij de klant, moet er tegelijkertijd worden gebouwd aan de interne organisatie. Dit is werk waar de adviseurs zelf niet altijd aan toekomen. Hierbij kun je denken aan het uitbouwen van adviesmethodes, het maken van de slidedecks voor workshops en trainingen, het schrijven van marketingmateriaal en ondersteuning bij salestrajecten. Volg jij momenteel een HBO of WO-opleiding en zou je daarnaast willen werken in een jong, leuk en gedreven team? Of ben jij op zoek naar een tijdelijke baan in je tussenjaar? Heb jij affiniteit met supply chain en lijkt het jou leuk om onze proposities verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als meewerkstudent van de business unit supply chain management en procesoptimalisatie word je echt opgenomen in het team en maak je alles van dichtbij mee. Je krijgt niet alleen de kans een adviesbureau van binnen te zien; je hebt ook de ruimte om actief mee te denken en waar mogelijk veranderingen door te voeren.

Wie zijn wij

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van inkoop, supply chain management en informatiemanagement. Met een groep gedreven, hoogopgeleide adviseurs helpen wij sinds 2007 organisaties waarde toe te voegen in hun keten. Onze aanpak slaat aan, waardoor we de laatste jaren snel groeien en ons klantenbestand steeds groter en veelzijdiger wordt. We gaan voor een duurzaam resultaat, waardoor onze klanten echter verder komen. Over de laatste drie jaar worden we hierdoor door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde klanttevredenheid van een 8,7.

De functie

Als meewerkstudent zul jij vanaf dag één actief worden betrokken bij het uitbouwen van de business unit Supply Chain Management. In samenwerking met de consultants ga je actief aan de slag om de aanwezige kennis om te zetten in documenten voor intern en extern gebruik. Daarnaast kun je worden gevraagd om te ondersteunen bij sales of consultancy klussen. Jij zult in veel gevallen zelf documenten ontwikkelen en actief meedenken bij dit proces. Wij zijn daarom op zoek naar een HBO- of WO-student die er energie van krijgt om mee te denken bij het ontwikkelen van hoogwaardige consultancy producten, maar die er ook plezier uit haalt om geconcentreerd te werken aan de uitvoering hiervan. We zoeken iemand die bij voorkeur 24 tot 40 uur (uren in overleg) per week wil meewerken en daarbij ten minste op de vrijdag aanwezig kan zijn.  

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een persoon die:

  • Het leuk vindt om creatief bezig te zijn met Powerpoint;
  • Sterke analytische vaardigheden heeft;
  • Leergierig is;
  • Sterke sociale vaardigheden en een vlotte persoonlijkheid heeft;
  • Een opleiding op HBO- of WO-niveau, in een commerciële of bedrijfskundige richting, volgt of heeft afgerond.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een werkomgeving binnen een betrokken en jong team van ambitieuze, hardwerkende, gezellige collega’s en een informele werksfeer;
  • Een kans om mee te kijken in de consultancy-branche;
  • Goede begeleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en heb jij zin om deze uitdaging uit te gaan? Stuur dan jouw CV en motivatie naar office@supplyvalue.nl of neem telefonisch contact op met Esra Stoll via het telefoonnummer 06-11760781.