Afstuderen en stage lopen bij Supply Value

Ben je bezig met je (HBO)-bachelor of master en ga je dit jaar stage lopen of afstuderen? Wil je bovendien je onderzoek uitvoeren binnen de vakgebieden inkoop, supply chain of informatiemanagement? Lees dan snel verder! Supply Value biedt namelijk verschillende mogelijkheden voor studenten om hun onderzoek te combineren met een uitdagende stage.

Ga direct naar al onze stagevacatures >

Afstuderen of stage lopen bij Supply Value?

Supply Value is op zoek naar nieuw talent met slimme ideeën binnen procurement, supply chain & operations en digital. We hebben onderaan deze pagina een aantal onderwerpen opgesomd die wij zelf graag onderzocht willen hebben, maar neem vooral contact met ons op als je zelf een goed idee hebt. Elke stagiair heeft een eigen begeleider binnen Supply Value. Je begeleider is er altijd voor je om je te helpen met professionele en persoonlijke ondersteuning.

Supply Value helpt je niet alleen met praktische kennis, maar ook met toegang tot ons netwerk, onze kennisbibliotheek en onze database. Daarnaast houden we een vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat je scriptie zowel zakelijk als academisch relevant is. Supply Value bestaat uit de business units procurement, supply chain & operations en digital. Als afstudeerder word je ook direct onderdeel van een van deze teams en nemen we je volledig mee in de werkwijze van een snel groeiend adviesbureau.

Wat verwachten we van jou?

Afhankelijk van het uiteindelijke onderzoek, vragen we van jou het onderstaande van je:

 1. Plan van aanpak;
 2. Een (praktisch) framework gebaseerd op de resultaten van de studie;
 3. Onderzoeksrapport met resultaten, conclusies en aanbevelingen;
 4. Een relevante publicatie in een professioneel vakblad;
 5. Het organiseren van een workshop of webinar(s) over de resultaten in samenwerking met internationale branche organisatie;
 6. De definitieve scriptie.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een persoonlijke begeleider;
 • Praktische kennis van je begeleider en andere collega’s binnen Supply Value;
 • Ondersteuning om zowel academische als zakelijke relevantie te waarborgen;
 • Toegang tot ons zakelijke netwerk van o.a. inkoop-, supply chain en informatiemanagement professionals in publieke en private organisaties (voor mogelijke enquêtes of interviews);
 • Toegang tot onze kennisbibliotheek;
 • Een open en geïnteresseerde professionele cultuur waarin je terecht komt;
 • Een maandelijkse compensatie met bonus structuur.

Jouw profiel?

 • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die gaat afstuderen in een Master op het gebied van onder andere (technische) bedrijfskunde, economie, supply chain management, inkoopmanagement, informatiemanagement, computer science of vergelijkbare Masters;
 • Je hebt affiniteit met consultancy;
 • Je behoort tot de top 20% academische studenten (dit toetsen wij met een capaciteitentest);
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent gedreven om het hoogst mogelijke resultaat te behalen;
 • Je bent onafhankelijk en proactief;
 • Op je CV staan extra curriculaire activiteiten;
 • Je bent ambitieus, consciëntieus en hebt een kritische blik;
 • Je bent een open-minded teamplayer.

De selectieprocedure bestaat eerst uit een CV ronde, vervolgens een 1e kennismakingsgesprek, en daarna een assessment in de vorm van een capaciteitentest. Tot slot volgt een 2e gesprek en als beide partijen dan enthousiast zijn, doen we jou een aanbod.

Als je graag meer informatie wilt over ons afstudeertraject, dan kun je onze recruiter Cemre Özdemir bereiken via 0880555999 / 06 15 33 52 67 of via c.ozdemir@supplyvalue.nl 

Stel Cemre direct een vraag via WhatsApp

Mogelijke onderwerpen

Hieronder vind je een lijst met mogelijke onderwerpen om jouw afstuderen te combineren met een stage bij Supply Value. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een passend onderwerp te kiezen.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een warehouse management systeem (WMS), breng daarnaast de business case voor een warehouse management systeem in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een warehouse control systeem (WCS), breng daarnaast de business case voor een WCS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een transport management systeem (TMS), breng daarnaast de business case voor een transport management systeem in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een integrated business planning systeem (IBPS), breng daarnaast de business case voor een IPBS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een Production Management System (PMS), breng daarnaast de business case voor een PMS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een Enterprise Resource Planning (ERP), breng daarnaast de business case voor een ERP in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van (verschillende vormen van) robotisering binnen een warehouse, breng daarnaast de business case voor een robotisering in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van RFID binnen toeleveringsketens, breng daarnaast de business case voor een RFID in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een contract management systeem (CMS), breng daarnaast de business case voor een CMS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een contract creation systeem (CCS), breng daarnaast de business case voor een CCS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een purchase 2 pay  (P2P), breng daarnaast de business case voor een P2P in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een source 2 contract (S2C), breng daarnaast de business case voor een S2C in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een vendor management systeem (VMS), breng daarnaast de business case voor een VMS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een spedn analytics systeem (SAS), breng daarnaast de business case voor een SAS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een supply chain visibility systeem (SCVS), breng daarnaast de business case voor een SCVS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een service management systeem (SMS), breng daarnaast de business case voor een SMS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een  Security Information & Event Management tools (SIEM), breng daarnaast de business case voor een SIEM in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van een  electronisch clienten dossier (ECD), breng daarnaast de business case voor een ECD in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van ehealth Zorg technologie (ehealth), breng daarnaast de business case voor een ehealth in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Onderzoek de succes- en faalfactoren bij de adoptie van Asset Management Systemen (AMS), breng daarnaast de business case voor een AMS in kaart en creëer een overzicht van de beschikbare oplossingen, hun functionaliteiten, sterkten en zwakten.

Staat jouw ideale onderwerp hier niet bij, maar wil je wel graag afstuderen bij Supply Value? Neem dan gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden voor jouw afstudeeeronderzoek te bespreken.