Vacatures

Supply Value is voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor het verbeteren van ketens vanuit commercieel, logistiek, procesmatig of informatiekundig perspectief. Daarom plaatsen wij doorlopend interessante vacatures. Vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en fun zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.  Wij zijn een kleinschalige onderneming met gedreven medewerkers waar jij zelf direct invloed hebt op de koers en het resultaat. Onze klanten zijn voornamelijk top 500 organisaties met een vestiging in de BeNeDeLux.

Staat de klant bij jou voorop, heb je passie voor je vak en ben je gedreven om je werk elke dag beter te doen? Solliciteer dan nu.

Hieronder staan onze actuele vacatures. Pas jij niet precies op het profiel maar heb je wel passie voor het vak en WO werk- en denkniveau? Ben je daarnaast gedreven en ga je voor een duurzame meerwaarde? Neem dan gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen over een positie op maat binnen onze organisatie.

Performance, Project & Changemanagement vacatures

Procurement vacatures

Wil jij meerwaarde creëren en als adviseur onze klanten helpen met het realiseren van besparingen en professionalisering op inkoopgebied? Ga jij voor het minimaliseren van kosten en risico en haal je het maximale uit de samenwerking met leveranciers? Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures en kom ons adviesteam versterken:

Kijk hier voor alle actuele inkoop vacatures!

Supply Chain Management vacatures

Goederen stromen optimaliseren, logistieke concepten uitdenken en continu verbeteren? Wij zoeken consultants op het gebied van Supply Chain Management ter versterking van ons team. Ben jij expert in je vak en wil je maximale impact maken? Solliciteer dan op een van onderstaande banen:

Kijk hier voor alle actuele Supply Chain vacatures!

Digital vacatures

Dataverzamelen en zo efficient mogelijk vertalen naar de juiste beslissingen? Dat is wat onze consultants doen binnen het vakgebied informatiemanagement. Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het raakvlak van business en ICT? Solliciteer dan nu:

Kijk hier voor alle actuele digital vacatures!

Services vacatures

De afdeling services zorgt ervoor dat alles binnen Supply Value op rolletjes loopt. Van recruitment tot marketing, sales, ICT en administratie:

Kijk hier voor de verschillende Services vacatures!

Traineeship

Net afgestudeerd, jezelf verder ontwikkelen naast een baan? Solliciteer dan voor ons traineeship en groei binnen 2 jaar door tot een volwaardig consultant binnen je vakgebied:

Kijk hier voor de verschillende traineeships!

img-traineeship

Stage & bijbaan

Op zoek naar een stage, bijbaan of wil je afstuderen? Check dan onze stages en bijbanen of stuur een open sollicitatie:

Kijk hier voor het actuele vacatureaanbod!

Open sollicitatie

Nog niet helemaal zeker over welke functie bij jou past, maar wil je wel graag ons team komen versterken?

Dien dan nu een open sollicitatie in!