Traineeship Procurement

Net afgestudeerd en wil je werken in een ambitieus, leuk en gedreven team? Ben jij commercieel ingesteld, bezit jij over een ondernemersgeest en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het efficiënter en effectiever inrichten van inkoopprocessen of het onderhandelen over de meeste waarde voor je geld? Dan is het traineeship Inkoopmanagement van Supply Value iets voor jou!

Jouw positie in de organisatie

Samen met 10-15 collega’s ben jij onderdeel van de business unit Procurement die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Doordat onze klanten behoren tot de grote jongens (de top 500 organisaties) in de overheid, zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech, heb je mogelijkheid om de corporate wereld te combineren met onze eigen informele cultuur. Wij werken voor bedrijven als ONVZ, NS, Schiphol, Grolsch en diverse ministeries.

Dit ga je doen

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennis maakt met onze organisatie en jouw nieuwe medetrainees. Daarna ga je je gedurende twee jaar specialiseren in inkoopmanagement. Dit doe je door het volgen van inkoopgerichte opleidingen op het gebied van category management, contract- en leveranciersmanagement. Jouw ultieme doel is het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Dit doe je naast jouw opleidingstraject door het individueel- of in teamverband leveren van onafhankelijk advies en/of implementatiekracht over de inrichting en optimalisering van processen, organisaties, overleggen en rapportagestructuren. Moet je dit dan enkel doen met menskracht? Geen zorgen, naast de beste professionals, zullen de beste data en tools waaronder Process Mining, Big Data, Blockchain en Artificial Intelligence je hier ook bij helpen.

Elke vrijdag komen jij en alle andere consultants naar ons kantoor en werken we gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld proposities en de voortgang van ieders opdrachten. Daarnaast denk en bouw je mee aan de strategie van zowel jouw business unit als Supply Value breed. Ook is er de ruimte om intern een bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld marketing, sollicitatieprocedures, onderzoek en sales.

Competenties

Door onze unieke aanpak die uitgaat van drive, denken, doen en draagvlak, creëren we duurzaam rendement voor onze klanten. De 4 D’s vormen de rode draad in onze bedrijfsvoering. Competenties die hierbij horen zijn:

Drive – Eager en enthousiast

Denken – Gevat en daadkrachtig

Draagvlak – Sociaal en sensitief

Doen – Ondernemend en resultaatgericht

Wat neem je mee?

Je hebt (bijna) een technische, juridische, informatiekundige, bedrijfskundige, economische, bestuurskundige of soortgelijke master opleiding in de pocket en hebt naast je studie niet stilgezeten. Wij vinden het heel belangrijk dat je je naast je studie ook persoonlijk hebt ontwikkeld gedurende een bestuursjaar, commissie- en/of vrijwilligerswerk of een ander bijbaan. Daarnaast ben je ondernemend, klant- en resultaatgericht en wil je jezelf continu ontwikkelen. Beheers je dan ook nog eens de Nederlandse taal tot in de puntjes en ben je goed in Engels, dan zoeken we jou!

Wat wij je bieden
  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar.
  • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Op vrijdagen werken wij samen aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Arnhem en vanaf de zomer ook vanuit ons nieuwe kantoor in regio Utrecht.
  • Wij zorgen dat jouw salaris aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen. Doe je doordeweeks goed je best? Dan word je per half jaar beloond met een verhoging van maximaal €200 euro.
  • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het traineeship. Je besteedt 10% van je werktijd (400 uur totaal) aan een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen en opleidingen dat past bij de stappen die je gaat maken als consultant. Je krijgt coaching van een externe coach met een maandelijkse intervisie. Daarnaast krijg je binnen Supply Value een buddy waar je met al je vragen terecht kunt.
  • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. De leaseauto alleen nog niet. Waarom? Omdat je deze zelf samenstelt naar jouw eigen wensen. Ben je geen fan van autorijden, geen probleem, dan krijg je van ons een NS-Business Card, waar je ook in je vrije tijd gebruik van mag maken.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je ’s avonds met flinke korting de sportschool in.
  • Vitaliteit belonen wij ook door je een extra vrije dag te geven wanneer je een half jaar niet ziek bent geweest.
  • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw.
  • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging bij een snel groeiend consultancy bedrijf dat gaat voor impact en ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Meer weten? Bel of mail met Vincent Abbenhuis, Corporate Recruiter 0615535197 / v.abbenhuis@supplyvalue.nl

Stel Vincent direct een vraag via WhatsApp