Interim professionals

Ben jij specialist op het gebied van inkoop, procesmanagement, IT-inkoop, supply chain management, aanbestedingswetgeving, informatiemanagement, Europees aanbesteden, projectmanagement, of verandermanagement?  Meld je dan aan als interim professional bij Supply Value. Supply Value bestaat uit een kleine vaste kern en uit een flexibele schil. Die schil wordt ingevuld door zelfstandig werkende associates en interim professionals. Als interim professional geef je je beschikbaarheid en opdrachtvoorkeur aan. Vervolgens koppelen wij je aan een passende opdracht bij een van onze klanten. Je werkt dan eenmalig uit naam van Supply Value. Dit betekent dat wij het hele administratieve gedeelte van de opdracht regelen.

Daarnaast ondersteunen we je tijdens je opdracht met onze methodes en kennis. Ook organiseren wij regelmatig bijeenkomsten waar we kennis uitwisselen met elkaar en met klanten. Wil je meer weten over wat het precies is om interim professional te zijn bij Supply Value en wat onze werkwijze is? Om een indruk te krijgen van de opdrachten die onze klanten aanbieden is een up-to-date overzicht te vinden op de opdrachten pagina. Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je je registreren als interim professional? Ga dan naar de registreren pagina!

Onze werkwijze – Interim Professionals

Flexibele schil is een term die je steeds meer op ziet duiken als het gaat om het flexibiliseren en organiseren van arbeid in organisaties. Ook Supply Value werkt, naast een kern met vaste medewerkers, met een flexibele schil. Dankzij deze flexibele schil van bijvoorbeeld ZZP’ers kunnen wij altijd een goede match vinden tussen vraag en aanbod. Daarnaast maakt het ons als organisatie beweeglijker, wat meer mogelijkheden tot maatwerk biedt. Om zo goed mogelijk aan de behoeftes van onze klanten te kunnen voldoen, zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze flexibele schil beter in te richten.

Één van die manieren is het uitbreiden van onze database met interim professionals. Zodra wij een interessante opdracht binnenkrijgen van één van onze opdrachtgevers, zoeken wij in onze database naar een geschikte match. Mocht je nieuw zijn in onze database, dan gaan we altijd een persoonlijk gesprek aan. Bij een wederzijdse klik en na overleg over de opdracht, stellen we je voor bij de opdrachtgever.

figuur interim professional

Wat bieden we?

Wij bieden toegang tot leuke opdrachten bij grote opdrachtgevers. Als interim professional in onze database heb je toegang tot uitdagende opdrachten bij leading private en publieke opdrachtgevers in Nederland. Supply Value doet mee aan aanbestedingen en is continue bezig om bij ons grote bestand van bestaande klanten opdrachten binnen te halen. Deze opdrachten vullen we vervolgens in middels onze flexibele schil.

Naast de mogelijkheid op interessante opdrachten, regelen wij ook de administratieve aanbieding en afhandeling bij de klant. Daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken. Supply Value handhaaft een marktconform tarief, met vaste afspraken en een transparant contract.

Wie zoeken we?

Supply Value staat voor hoge kwaliteit en kennis van zaken. We zoeken dus ook interim professionals die deze kwaliteitsgarantie kunnen waarmaken. We zoeken professionals die kunnen bijdragen aan de groei van Supply Value. Ben jij cognitief snel, sociaal vaardig en daarnaast specialist op het gebied van inkoop, contractmanagement, aanbestedingswetgeving, supply chain management, projectmanagement of verandermanagement? Als jij je herkent in deze omschrijving, dan nemen wij graag jouw CV op in onze database. We nemen dan contact met je op wanneer wij een passende opdracht beschikbaar hebben. Registreer je nu!

Heb je nog vragen die nog onbeantwoord zijn gebleven, bekijk de veelgestelde vragen.