Onze Value’s

Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn ervan overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Daarom nemen wij in onze open organisatie de ruimte om te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continu bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wij zijn dan ook trots op onze medewerkerstevredenheid met een 8,1 (2020-2021).

Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van drive, denken, doen en draagvlak. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over bepaalde values. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Bekijk hieronder een aantal praktijkvoorbeelden van onze medewerkers die een mooi beeld schetsen van onze values.

In loondienst

Werken bij Supply Value in de kern van onze organisatie als afstudeerder, trainee, consultant of binnen de afdeling services.

Als interim professional

Je bent specialist in je vak en ontwikkelt je graag binnen ons netwerk.

werken bij supply value