Webinar: Jaarplan op 1 A4 (OGSM)

OGSM (Objective, Goals, Strategies and Measures) is een methodiek voor het vertalen van uw bedrijfs- of afdelingsstrategie naar bijbehorend jaarplan. Met deze methode wordt uw doelstelling en strategie meetbaar gemaakt door het opstellen van KPI’s. Daarnaast zet u uw strategie om in concrete acties zodat u kunt borgen dat u uw doelstelling realiseert. Dit jaarplan kan vervolgens worden doorvertaald in jaarplannen van de  onderliggende afdelingen van de organisatie. Op deze manier is voor alle betrokkenen in één oogopslag duidelijk hoe onderlinge teams bijdragen aan de overkoepelende doelen. Deze methode wordt daarom ook wel het “jaarplan op 1 A4” genoemd.

Wij merken dat veel bestuurders, directeuren en managers behoefte hebben aan zo een jaarplan waarin duidelijk zichtbaar is wat het komende jaar gaat gebeuren om de strategische doelstellingen te realiseren. De OGSM methode wordt de afgelopen jaren veel gebruikt in grote organisaties in binnen- en buitenland zoals, P&G, NS, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), Endemol en KPN.

Wil je meer weten over hoe OGSM kan helpen bij het opstellen van jouw jaarplan? Wil je ook een jaarplan opstellen én gedurende het jaar met de hele organisatie uitvoeren? Wil je de voortgang van jouw jaarplan kunnen meten en hier in gestructureerde governance op bijsturen?

Klik hier om eerst meer over deze methode te lezen! Of schrijf je direct in voor ons webinar ‘Jaarplan op 1 A4 (OGSM)’.

Locatie

Vanaf je eigen werkplek, online via Microsoft teams

Datum

Momenteel geen geplande data

Tijd

Momenteel geen geplande data

Aanmelden webinar: Jaarplan op 1 A4 (OGSM)

Meld u hier aan voor de webinar: Jaarplan op 1 A4 (OGSM)

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?