Webinar: Aanbesteding in 10 dagen

Sneller aanbesteden met onze methode

Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces wat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Bij Supply Value zijn we ervan overtuigd dat dit sneller kan: door drie onderdelen van dit proces anders aan te pakken is het mogelijk dit proces te verkorten naar een aanbesteding in 10 dagen. Een toegewijd & multidisciplinair team, besluitvorming in eigen hand en gebruik maken van de Value Sprint Methode.

Na meerdere succesvolle trajecten bij diverse organisaties waarbij we in 10 dagen tijd de publicatie van een aanbesteding realiseren krijgen we uit verschillende hoeken de vraag hoe we dit doen. Hoe werkt deze aanpak, waar moet ik op letten, wat zijn de risico’s, en kan dit wel bij mijn organisatie? Deze en vele andere vragen zullen wij beantwoorden in onze Webinars over aanbesteden in 10 dagen. Met ruim de aandacht voor vragen, cases en andere tips en tricks.

Locatie

Vanaf je eigen werkplek, online via Microsoft teams

Datum

Momenteel geen geplande data

Tijd

Doelgroep

Directeuren, programmamanagers en professionals die werkzaam zijn in het vakgebied van inkoop, supply chain, operations of digitalisering en ICT.

Aanmelden webinar: Aanbesteding in 10 dagen

Meld u hier aan voor de webinar: Aanbesteding in 10 dagen

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?