Doe mee aan ons ‘Verandermanagement Trendsonderzoek 2021’

Supply Value voert een verandermanagement trends onderzoek uit. Hierin doen wij onderzoek naar wat de verandermanagement trends zijn voor 2021. In deze tijden waar alles continu verandert, maakt ook verandermanagement snelle ontwikkelingen door. Bij nieuwe manieren van werken (bijvoorbeeld nu het structurele thuiswerken), hoort namelijk ook een nieuwe of aangepaste aanpak voor verandertrajecten. Aan de hand van dit onderzoek ondersteunen wij professionals in deze ontwikkelingen door ze te helpen bij het stellen van prioriteiten en bepalen van de juiste focus binnen verandertrajecten.

Bent u benieuwd naar de verandermanagement trends van 2021? Neem dan hier deel aan ons onderzoek en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport. Het invullen ervan kost u ongeveer vijf minuten en u maakt kans op een gratis masterclass Viral Change!”

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het verandermanagement trendsonderzoek kunt u contact opnemen met Renée van Poppel, senior consultant bij Supply Value, op r.poppel@supplyvalue.nl of 06 25 16 86 47.