Training TenderNed

Wilt u weten hoe u uw organisatie optimaal voorbereid op een digitale aanbesteding? Dan is de training succesvol digitaal aanbesteden en TenderNed begeleiding iets voor u!

Wat is TenderNed?

TenderNed is het online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid. Op basis van de aanbestedingswet 2013 is het verplicht dat de aankondiging en gunning elektronisch worden gecommuniceerd, deze moeten minimaal op TenderNed worden vermeld, alle andere sites zijn toevoegingen. In de toekomst zal ook het inschrijven door leveranciers elektronisch verplicht worden gesteld.

Training TenderNed: succesvol digitaal aanbesteden en TenderNed begeleiding

Supply Value is gespecialiseerd in de begeleiding van (Europese) aanbestedingstrajecten. Wij kunnen u ondersteunen bij het gebruik van TenderNed en bij het succesvol plaatsen van een (digitale) aanbesteding.

(Europees) aanbesteden vraagt veel van uw organisatie en door de steeds veranderende regelgeving heeft u steeds vaker te maken met Europese aanbestedingen. Om meer succes te behalen in het aanbesteden is het van belang kennis te hebben in de achtergrond van Europees aanbesteden, kennis over de procedures en de selectie & gunning criteria en tips & tricks bij het opstellen van aanbestedingen. In de cursus besteed Supply Value uitgebreid aandacht aan deze onderwerpen.

Supply Value biedt een basiscursus en een gevorderden cursus aan.

Basis cursus aanbesteden

Programma:

 1. Het aanbestedingsproces (2 dagdelen)
  a. Strategie
  b. Specificeren
  c. Selecteren
  d. Contracteren
 2. Relevante wetgeving en kaders (1 dagdeel)
 3. Bijzondere aanbestedingsvormen (1 dagdeel)
 4. Optimaal inzetten van TenderNed (optioneel 1 dagdeel)

Gevorderden cursus aanbesteden

De gevorderden cursus aanbesteden is een programma speciaal voor u op maat gemaakt. In een kort introductiegesprek analyseren wij op welke gebieden u nog ondersteuning nodig heeft. Na dit gesprek stellen wij een dagprogramma voor u op. Heeft u interesse in een gevorderden cursus? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tenderned begeleiding

Supply Value beschikt over een cursusomgeving van TenderNed waarmee we trainingen kunnen verzorgen en u kunnen ondersteunen bij de implementatie van TenderNed in uw organisatie.

In de cursus maakt u kennis met TenderNed op interactieve wijze. Wij doorlopen met u stap voor stap de verschillende fasen. De cursusomgeving kan op uw eigen laptop worden geïnstalleerd, dus er kan uitgebreid geoefend worden met het cursusmateriaal.

Na deelname aan deze cursus begrijpt u hoe TenderNed werkt en kunt u succesvol uw eigen aanbestedingen publiceren.

Voor wie?

Voor aanbestedende diensten die meer willen weten over hoe aanbestedingsprojecten succesvol in de markt te zetten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.