Training Lean Procurement

Wilt u kennis maken met Lean Procurement en nog dezelfde dag een concreet aanknopingspunt hebben voor verdere verbeteracties? Maak dan kennis met de workshop Lean Procurement!

Wat is Lean Procurement?

Lean is een in de automotive industrie ontwikkelde aanpak waarbij het draait om het zo efficiënt en effectief mogelijk werken. Lean procurement is het toepassen van bestaande Lean tools en methodieken, zoals DMAIC proces, Value Stream Mapping en de 5S Analyse om de inkoopactiviteiten te verbeteren. Door het toepassen van deze methodieken wordt het inzichtelijk welke activiteiten veel of weinig waarde toevoegen en kunnen effectieve verbeteringen worden doorgevoerd.

Door het toepassen van Lean Procurement kunt u met minder inspanning meer resultaat behalen. Hiervoor zijn geen complexe metingen of analyse nodig, maar met behulp van slimme templates kan dit in een paar uur worden gemaakt.

De training

De training / workshop neemt u en uw werknemers mee door de basis van Lean. Vervolgens wordt het onderwerp Lean Procurement verder uitgediept, waarna u en uw medewerkers er direct mee aan de slag kunnen gaan. Na een interactieve sessie van 4 uur weet niet alleen u, maar al uw medewerkers waar de verbeterkansen binnen uw organisatie liggen.

Voor wie?

Deze training is voor organisaties die graag meer willen weten over Lean Procurement. Deze Lean training is zowel interessant voor inkopers als voor mensen die bezig zijn met proces optimalisaties.

Onze trainers?

Onze trainers zijn gedreven vakmensen met een achtergrond in bedrijfskunde, economie en aanvullende inkoopopleidingen. Naast het geven van inkooptrainingen kunnen onze trainers ook worden ingezet als interim inkoper of proces analist.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.