Training innovatief inkopen

Wilt u weten hoe u innovatief kunt inkopen en wat de nieuwste trends zijn in het inkoopvakgebied? Of hoe innovatief inkopen in de praktijk wordt uitgevoerd? Dan is de training innovatief inkopen van Supply Value iets voor u.

Wat is innovatief inkopen?

Innovatief inkopen gaat over het vernieuwen van het inkoopproces en het toepassen van nieuwe methodieken. Termen als: inkoop vroeg betrekken, focus op externe klant, samenwerken met leveranciers en van kosten naar risico- en waardemanagement komen allen ter sprake. Met innovatief inkopen leert u anders naar het inkoopproces te kijken en wordt out-of-the-box denken gestimuleerd.

De training

De innovatieve inkoop training is een workshop van vier uur. Hierbij krijgt u een presentatie over trends en innovatief inkopen en gaat u vervolgens in teamverband aan de slag met een case. Onze trainers geven u praktische tips, sheets en templates, zodat u de volgende dag meteen aan de slag kunt met de opgedane kennis. De trainingslocatie kunnen we in overleg bepalen en afstemmen op uw wensen.

Voor wie?

Voor inkoopprofessionals die out-of-die-box willen denken en die graag bezig zijn met nieuwe inkoop methodieken en innovaties in het inkoopproces. Deze inkoop training is zowel interessant voor inkopers uit de private- als de publieke sector.

Onze trainers?

Onze trainers zijn gedreven vakmensen met een achtergrond in bedrijfskunde, economie en/of ICT en aanvullende inkoopopleidingen. Naast het geven van inkooptrainingen kunnen onze trainers ook worden ingezet als interim inkoper

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.