Training Best Value Sales

Wilt u weten hoe u de methodiek Best Value Procurement kunt toepassen als sales medewerker? Of om Best Value Procurement beter te leren kennen ter voorbereiding op een aantal aanbestedingen? Dan is de Best Value Procurement Sales training iets voor u.

Wat is Best Value Procurement (BVP)?

Best Value Procurement (BVP) is een innovatieve inkoopmethodiek die uitgaat van het inkopen en realiseren van de hoogste waarde voor de laagste prijs (best value). Best Value Procurement (BVP) biedt opdrachtgevers een hoge(re) voorspelbaarheid van het einddoel, uitgedrukt in kosten, tijd en kwaliteit met een minimum aan inspanning en controle van de opdrachtgever. Best Value Procurement (BVP) biedt voor opdrachtnemers optimale kansen om hun expertise te laten zien. BVP kan worden toegepast in zowel de private- als de publieke sector.

De Training

De Best Value Procurement Sales (BVS) training is een workshop van vier uur. Hierbij krijgt u een presentatie over de basis stappen van Best Value Procurement en hoe u dit in de praktijk kunt invullen. Tijdens de training wordt er extra aandacht besteed over het inschrijven op een aanbesteding die via Best Value Procurement verloopt. In het tweede deel van de training gaat u aan de slag met een case. Onze trainers geven u praktische tips, sheets en templates, zodat u de volgende dag meteen aan de slag kunt met de opgedane kennis. De trainingslocatie kunnen we in overleg bepalen en afstemmen op uw wensen.

Voor wie?

Voor sales medewerkers die meer willen weten over Best Value Procurement en die bezig zijn met aanbestedingen. Deze inkoop training is zowel interessant voor sales medewerkers uit de private sector als de publieke sector.

Onze trainers?

Onze trainers zijn gedreven vakmensen met een achtergrond in bedrijfskunde, economie en/of ICT en aanvullende inkoopopleidingen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.