Inkoop training

Wilt u getraind worden in het toepassen van de nieuwste inkoopmethoden? Wilt u weten hoe u op een innovatieve manier producten en diensten kan inkopen? Of wilt u een op maat gemaakte inkooptraining? Dan is een inkooptraining, opleiding of workshop van Supply Value iets voor u.

Onze aanpak

Supply Value geeft inspirerende workshops en trainingen over de nieuwste inkoopmethodieken en inzichten. Onze inkooptrainingen zijn workshops gericht op praktisch toepasbare inkoopmethodieken die zich hebben bewezen in de praktijk. U krijgt gedegen achtergrond informatie en leert deze in oefeningen toe te passen.
Onze trainers geven u praktische tips, sheets en templates, zodat u de volgende dag meteen aan de slag kunt met de opgedane kennis. De trainingslocatie kunnen we in overleg bepalen en afstemmen op uw wensen.

Voor wie?

De inkooptraining is bedoeld voor inkoopprofessionals die graag op een innovatieve manier willen inkopen en gebruik willen maken van de nieuwste inkoopmethodieken.

Onze inkoopprofessionals

Onze gedreven trainers zijn professionele inkopers met een achtergrond in bedrijfskunde, economie en/of ICT en aanvullende inkoopopleidingen. Naast een theoretische basis beschikken onze trainers ook over ruime praktijk ervaring.

Inkooptrainingen

Supply Value biedt onder andere de volgende inkoop opleidingen aan:

Heeft u een andere inkoop opleidingsbehoefte? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.