Traineeship

Net afgestudeerd?  Wil je in een korte tijd ervaring op doen bij diverse organisaties en je rugzak vullen met veel werkervaring, relevante opleidingen en cursussen? Ben je commercieel ingesteld en heb je goede ideeën over het verbeteren van Supply Chain processen, inkoopactiviteiten of informatie management? Dan zijn de traineeprogramma’s van Supply Value iets voor jou!

Online screening (een social media check) kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure van Supply Value. 

Supply Talent: Het inkoop traineeship

Net afgestudeerd?  Wil je in een korte tijd ervaring op doen bij diverse organisaties en je rugzak vullen met veel werkervaring, relevante opleidingen en cursussen? Ben je commercieel ingesteld, lijkt het je leuk om toeleveringsketen te optimaliseren, heb je ideeën over het verbeteren van inkoopprocessen en lijkt het je wat om klanten te adviseren over hun inkoopstrategie? Dan is het Supply Talent Inkoop traineeprogramma van Supply Value iets voor jou!

Lees verder…

Supply Talent: Het Supply Chain management traineeship

Net afgestudeerd?  Wil je in een korte tijd ervaring op doen bij diverse organisaties en je rugzak vullen met veel werkervaring, relevante opleidingen en cursussen? Heb je affiniteit met procesoptimalisatie, leveranciersmanagement,  warehousemanagement, Supply chain planning en verandermanagement?  Dan is het Supply Talent Supply Chain Management traineeprogramma van Supply Value iets voor jou!

Lees verder…

Supply Talent: Het informatiemanagement traineeship

Net afgestudeerd?  Wil je in een korte tijd ervaring op doen bij diverse organisaties en je rugzak vullen met veel werkervaring, relevante opleidingen en cursussen? Heb je affiniteit met (big) data, ICT, informatiekunde, nieuwe technologie en innovatie? Dan is het informatiemanagement traineeprogramma van Supply Value iets voor jou!

Lees verder…