Traineeship Digital

Functieomschrijving

Net afgestudeerd en wil je werken in een ambitieus, leuk en gedreven team? Bezit jij over een ondernemersgeest en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wil jij organisaties helpen maximale waarde te realiseren met de nieuwste IT- oplossingen? Dan is het digital traineeship van Supply Value iets voor jou!

Jouw positie in de organisatie

Samen met 10 collega’s ben jij onderdeel van de business unit Digital die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Doordat onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in de overheid, zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech, heb je de mogelijkheid om de corporate wereld te combineren met onze eigen informele cultuur. Wij werken voor bedrijven als NS, Schiphol, ONVZ en diverse Ministeries.

Het traineeship

Met ons onboarding proces zorgen wij voor een goede start van jouw traineeship. Je leert je collega’s kennen en voelt je snel thuis binnen Supply Value. Daarna ga je je gedurende twee jaar specialiseren in Digital Naast algemene trainingen en opleidingen zoals PRINCEII, SCRUM en adviesvaardigheden ga jij een Lean Six Sigma Black Belt volgen. Jouw doel is het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, waar je van maandag t/m donderdag individueel- of in teamverband onafhankelijk advies en/of implementatiekracht levert op gebied van Digital. Uiteraard sta je hierin niet alleen en kun je rekenen op ondersteuning van je team, je manager en je collega’s bij Supply Value. Samen evalueren we de voortgang en streven we naar een samenwerking die voor eenieder prettig werkt.

Belangrijkste taken

Je houdt je bezig met de wensen vanuit de business vertalen naar IT-oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van digitaliseringstrajecten, data-mining, het doorvoeren van continue data gedreven verbeteren of het inrichten van dashboards en het bedenken van RPA-toepassingen. Jij als professional wordt hierbij ondersteund door onze kennis en tools.

Elke vrijdag komen alle consultants naar kantoor en werken we gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van Supply Value. Je hebt overleg met jouw business unit over bijvoorbeeld de ontwikkeling van de propositie. Verder lever je op vrijdagen jouw bijdrage aan de groei van Supply Value door je aan te sluiten bij een van de kernprocessen. Denk bijvoorbeeld aan CSR, marketing, sales of innovatie.

Functievereisten

Wat neem jij mee?

Je hebt (bijna) een afgeronde masteropleiding. We willen diversiteit stimuleren en het maakt hierbij niet uit welke master je hebt gedaan. Als je interesse hebt in consultancy en je bewijst je capaciteiten in onze online test dan nodigen we je graag uit. Het is mooi meegenomen als jij je naast jouw studie ook persoonlijk hebt ontwikkeld gedurende een bestuursjaar, commissie- en/of vrijwilligerswerk of een ander uitdagend project of een bijbaan. Daarnaast ben je ondernemend, klant- en resultaatgericht en wil je jezelf continu ontwikkelen. Beheers je dan ook nog eens de Nederlandse taal tot in de puntjes, dan zoeken we jou!

Wij willen dat alle kandidaten een veilige en vertrouwelijke sfeer ervaren, zowel tijdens het selectieproces als op de werkvloer. Voel je dan ook vrij om een geanonimiseerd CV aan te leveren.

Wat wij je bieden
  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties en we willen dat medewerkers zich veilig voelen bij ons.
  • Jouw input wordt enorm gewaardeerd. Elke maand vragen we alle werknemers om input te leveren op hetgeen dat beter kan in de organisatie. Hierbij wordt de input van een trainee net zo gewaardeerd als die van een manager. Je krijgt de kans om jouw stem te laten horen en je bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Supply Value en jouw ontwikkeling binnen de organisatie. Met dit onderzoek hebben we de afgelopen drie jaar een medewerkerstevredenheidscijfer van 8,2 vastgesteld en blijven we werken aan een hogere tevredenheid!
  • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Op vrijdagen werken wij samen aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Zeist.
  • Wij zorgen dat jouw salaris aan het einde van de maand op jouw rekening staat. Door middel van open communicatie en constante feedback staat jouw ontwikkeling steevast op de agenda. Samen met je manager bespreek je jouw voortgang om een steile leercurve te realiseren.
  • Binnen Supply Value hanteren wij een bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het traineeship. Je besteedt een gedeelte van je tijd aan een op maat gemaakt opleidingsprogramma met trainingen en opleidingen die passen bij de stappen die je gaat maken als consultant. Je krijgt coaching van een externe coach met een maandelijkse intervisie. Daarnaast krijg je binnen Supply Value een buddy waar je met al je vragen bij terecht kunt.
  • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. Daarnaast bieden we jou de keuze tussen een NS Business Card en een leaseauto, waarin wij je willen aanmoedigen om gebruik te maken van de NS Business Card. Wij streven ernaar positieve impact te maken voor al onze stakeholders en daarom willen we de uitstoot van CO2 waar mogelijk beperken. Om deze keuze nog aantrekkelijker te maken mag je ook in je vrije tijd onbeperkt gebruik maken van de NS Business Card.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je met flinke korting de sportschool in.
  • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw en we bieden jou de mogelijkheid om dit te personaliseren.
  • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staan de drankjes elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!
Contact

Beschik jij over de juiste kennis en vaardigheden en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Mike Reijnen via 06-10684509. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande link of je (anonieme) cv en motivatie sturen naar m.reijnen@supplyvalue.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Over Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie advies en -implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain & operations en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheid zich door:

 • Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.
 • Een uitgebreide gereedschap- en data set waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2018-2020). Supply Value is ISO9001 gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018, 2019 en 2020, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoorde tot de 32 vitaalste bedrijven van Nederland in 2019.

Wij delen de onderstaande kernwaarden:

 • Vrijheid - Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.
 • Vertrouwen - Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.
 • Verantwoordelijkheid - Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.
 • Fun - Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met leuke mensen aan gave opdrachten en delen onze kennis.

Herken jij je in deze waarden en wil jij met de beste mensen, data, tools en netwerk impact maken bij onze klanten dan is deze vacature er voor jou!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?