Haal je master in de praktijk

Net je (HBO-)bachelor diploma behaald? Twijfel je tussen een baan of verder leren? Een lastig dilemma dat je oplost met het unieke Supply Value Masters programma. Dit combineert de 2 opties. Niet het een of het ander, maar beiden! Leren gaat namelijk makkelijker met praktijkervaring en de praktijk zal beter gaan met meer kennis.

Zo biedt ons succesvolle tweejarige masterprogramma een hele aantrekkelijke loopbaanstart voor leergierige en nieuwsgierige bachelors die interesse en ideeën hebben over hoe er binnen en tussen organisaties slimmer kan worden samengewerkt, hoe onderliggende processen verbeterd kunnen worden.

Wat biedt het Supply Value Masters programma jou?

Supply Value biedt jou de mogelijkheid om naast student ook je eerste stappen te maken met de verantwoordelijkheid van een werknemer. Je gaat de transitie maken van studeren naar werken.

Je vervult daarbij diverse uitdagende rollen voor verschillende opdrachtgevers. Supply Value richt zich hierbij op klanten bij de overheid, zorg, energie & utilities, mobiliteit & logistiek, industrie en retail. zijn afhankelijk van het traineeship dat jij kiest:

 • Inkoop: opdrachten variëren van het uitvoeren van een inkoopanalyse tot het leiden van een besparingsoperatie. Een recent voorbeeld is: zorg met slimmer inkopen voor betaalbare producten. Bekijk de vacature en solliciteer direct!
 • Supply chain: bij opdrachten kan je denken aan het optimaliseren van interne processen binnen een multinational en het opzetten van de logistieke operatie voor een nieuwe internationale retailer. Een recent voorbeeld is: kortere wachttijden bij de teststraat door procesoptimalisatie. Bekijk de vacature en solliciteer direct!
 • Digital: voorbeelden van digital klussen zijn het optimaliseren van planningsprocessen binnen een zorginstelling met behulp van datasets of het leiden van een systeem­ontwikkelingstraject. Een recent voorbeeld is: door middel van handige dashboards geef je bedrijven real time inzicht in hun performance! Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Om dit succesvol te doen trek je samen op met je buddy, coach en/of manager.
Je gaat 4 dagen per week bij Supply Value aan de slag en de rest van de week ben je bezig met je studie en eigen ontwikkeling.

Supply Value Masters programma in het kort:

 • Mooie opdrachten op het gebied van inkoop, supply chain, operations en digital;
 • je masterdiploma behalen;
 • Vakinhoudelijke en competentiegerichte opleidingen naast je Master opleiding;
 • Een doordacht persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Een mooie bij je prestatie passende beloning;
 • Reiskostenvergoeding (Vergoeding eigen vervoer, NS Business card of bedrijfsauto);
 • 25 vrije dagen per jaar;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • 1 dag per week voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een unieke carrièrestart bij een bruisende consultancy.

Wie zoeken wij?

Supply Value is voortdurend op zoek naar ambitieuze talenten die:

Zich herkennen in onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun.

RECENTELIJK EEN BACHELOR STUDIE HEBBEN AFGEROND

De studierichting maakt ons niet uit. Wel vinden we het belangrijk dat je gedreven bent en passie hebt voor inkoop, supply of digitalisering.

COMMERCIEEL, ANALYTISCH EN DOELGERICHT ZIJN

Wij zoeken mensen die gevoel hebben voor waarde creatie.

EEN INTERESSANT CV HEBBEN

met (bestuurlijke) nevenactiviteiten.

NEDERLANDS EN ENGELS GOED BEHEERSEN

in woord en geschrift.

MAXIMAAL TWEE JAAR WERKERVARING HEBBEN

Heb je meer ervaring? Check dan onze reguliere vacatures.

BEREID ZIJN OM OP VERSCHILLENDE LOCATIES TE WERKEN

Wij werken hybride vanuit huis, kantoor en locaties van de klant overal in Nederland. Indien gewenst en beschikbaar kunnen opdrachten in het buitenland ook onderdeel uitmaken van jouw Supply Value Master.