Supply Value Inkoopopleidingen

 Inkoop krijgt binnen organisaties steeds meer strategische aandacht, wordt complexer, internationaler en wet en regelgeving verandert continu. Product levenscycli worden korter en eenvoudige toeleveringsketens veranderen in complexe netwerken. Hoe zorgt u dat u in deze context het juiste product op het juiste moment tegen de juiste condities voor uw organisatie beschikbaar krijgt? 

 Wilt u het inkoop vak leren van echte vakspecialisten met kennis van zaken, didactische vaardigheden en een gedegen theoretische basis? Bent u opzoek naar een opleiding op HBO+ niveau, wilt u uw eigen praktijk cases kunnen inbrengen en leren van de cases van andere studenten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Supply Value biedt professionals de mogelijkheid om middels de Yellow-, Green- en Black Belt inkoopopleidingen zichzelf verder te ontwikkelen op inkoopgebied.  

 Hoe wij ons onderscheiden: 

  • Actuele lesstof waarin de laatste inzichten verwerkt zijn, gebaseerd op meer dan 10 jaar praktijk ervaring in projecten ter waarde van meer dan 20 miljard euro. 
  • Versneld leren, samen met en van mede studenten op HBO en WO niveau. 
  • Direct aan de slag met uw eigen praktijk case, de opleiding terugverdienen nog voordat u deze afrondt. 

 Weten welke opleiding het beste bij u past? Neem contact op met onze adviseur op 0880555999 of stuur een e-mail naar Gert van Beek g.vanbeek@supplyvalue.nl.

Welke opleiding past bij u?