Supply Value in de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa

Wij zijn er van overtuigd dat het leveren van duurzame resultaten zal leiden tot groei van onze klanten, medewerkers en partners en daarmee een gezonde groei van Supply Value als onderneming. Afgelopen drie jaar heeft de gezonde groei geresulteerd in het ontvangen van de FD Gazelle Award en behoort Supply Value tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Uit recent onderzoek van de Financial Times blijkt dat Supply Value ook bij de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa hoort! 

Supply Value in de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa

De FT 1000

De Financial Times heeft met behulp van business data platform Statista een lijst samengesteld van de top 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Tienduizenden bedrijven uit 33 landen zijn door Statista als potentiële kandidaat benaderd en uitgenodigd om mee te doen. Supply Value heeft met een absoluut groeipercentage van 300% over de periode 2016-2019 plaats 532 behaald in de ranglijst. Eerder is Supply Value door Consultancy.nl al uitgeroepen tot het nr.1 Management Consultancy bedrijf van Nederland. Nu heeft de Financial Times Supply Value ook uitgeroepen tot het snelst groeiende Managing Consultancy bedrijf van Nederland!

Over Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van netwerk optimalisatie. Commercieel (procurement), operationeel (supply chain & operations) en digitaal (digital). Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. We make strategy work.

Klik hier voor het originele artikel en meer informatie rondom het onderzoek van de Financial Times

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Menno van Drunen via m.drunen@supplyvalue.nl of 06 – 24 51 62 44.