• Uw rendement verhogen? Wij leveren direct resultaat.

  Supply Value is uw inkoop, supply chain en informatiemanagement specialist.
  Wij leveren meer waarde in minder tijd: #highimpact #happypeople.

  Boek nu resultaat
 • The Procurement Innovation Awards 2019

  Doe mee aan de wedstrijd voor het meest innovatieve inkoopproject van 2019!

  Schrijf je in!

Wie zijn wij?

Advies op maat

Supply Value is specialist op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Wij leveren advies, interim managers en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten.

Nieuws

Werken bij Supply Value

Ben jij een gedreven Supply Chain, Inkoop of Informatiemanagement professional en ga je voor het beste resultaat? Wil je werken voor een groeiende organisatie en ben je op zoek naar uitdaging? Dan is Supply Value wat voor jou.

Interim specialisten

Supply Value helpt ZZP’ers en interim professionals aan leuke opdrachten. Wij bieden vrijheid en ondersteunen waar nodig. Met onze persoonlijke aanpak zijn we meer dan alleen een intermediair. Meld je aan als ZZP’er of interim professional en bekijk onze open opdrachten.

Waarom Supply Value?

Rapport cijfer klanten: 8.7
NPS: 71% van onze klanten geeft een 9+ (2017)
ISO 9001, agile en continu verbeteren: 100%

Wij werken voor

 

NS International

Logo Gemeente Den Haag

Logo Florensis

Logo Politie

Logo Rijksoverheid

Logo Gemeente Nijmegen

Logo Unilver

Logo PGI

Mead Johnson Nutrition

Logo Mastervolt

Henri logo

Logo Grolsch

Gemeente Hattem logo

Wat onze klanten zeggen over ons

 

In 2016 en 2017 heeft Supply Value consultants geleverd voor uitvoering van een aantal inkoopprojecten. De consultants hebben de gevraagde werkzaamheden zeer goed uitgevoerd: kwalitatief goed en tijdig opgeleverd. In combinatie met grote zelfstandigheid, goed aanpassingsvermogen aan de cultuur en werkwijze bij ONVZ en een proactieve houding de projecten met goed resultaat en grote mate van ontzorging gerealiseerd.” – Rob Tushuizen, Inkoop Expert bij ONVZ

In het verbeterprogramma voor binnenlandse treindiensten op de Hogesnelheidslijn heeft Supply Value advies gegeven over, en meegewerkt aan procesverbetering. De adviseurs van Supply Value maken door sterke (data-) analyse en adequate communicatie complexe problemen inzichtelijk. Hierdoor ondersteunen zij besluitvorming en dragen zij bij aan het verbeteren van de prestaties van de IC direct.” – Mark Oldenziel, Programmamanager Verbeterprogramma IC direct Nederlandse Spoorwegen