Strategie & Governance

Uw organisatiedoelen vertalen naar een digitale visie en strategie? Uw informatiemanagement processen en organisatie inrichten op basis van best practices waarmee u maximale waarde voor uw business kunt creëren? Uw ICT organisatie zo inrichten dat u betrouwbaar waarde kunt leveren, en toch kunt inspelen op de laatste ontwikkelingen? Wij helpen u graag met het opzetten of reviewen van uw digitale strategie, het vertalen daarvan naar een concreet actieplan en het inrichten van de juiste governance om uw doelstellingen te bereiken. Hierbij passen wij bewezen modellen en methodes zoals COBIT en CMM toe. 

Ook met specifieke uitdagingen in de governance helpen wij u graag. Bijvoorbeeld door samenwerking in de keten realiseren en stimuleren door (Bus)DevOps teams in te richten, of door efficiëntie en flexibiliteit te boosten door lean, agile en scrum werken te implementeren. 

Ook de shift naar een regie-organisatie waarbij de niet-bedrijfsspecifieke werkzaamheden worden uitbesteed wordt voor steeds meer organisaties actueel. Deze verandering heeft vaak een grote impact op een organisatie en haar medewerkers.

Bedrijven die wij hebben geholpen

Gerelateerde content