Stage HR – Recruitment

Functieomschrijving

Volg jij een hbo-opleiding (verwant aan) HRM of Personeelsmanagement en zou jij daarnaast willen werken in een jong, leuk en gedreven team? Wil je graag jouw kennis toepassen in de praktijk en aan de slag gaan met de Recruitment uitdagingen van Supply Value? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Supply Value is een adviesbureau op het gebied van Procurement, Supply Chain & Operations en Digital Transformation. Wij bij Supply Value zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn ervan overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Wij zijn een open organisatie en nemen de ruimte te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van denken doen en draagvlak.

Werken bij Supply Value betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continue bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Als zij groeien, groeit Supply Value als onderneming. Zij delen de kernwaarden:

VRIJHEID – Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.

VERTROUWEN – Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.

VERANTWOORDELIJKHEID – Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.

FUN – Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met de mensen om ons heen en delen onze kennis.

Onze aanpak slaat aan, waardoor we de laatste 1,5 jaar zijn gegroeid van 25 naar 45 man. De komende jaren willen we verder groeien naar 100 tot wel 150 man. Daarbij komen er ook internationale ambities om de hoek kijken. Een stevig HR- en recruitmentbeleid is hierbij van groot belang. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken op recruitment gebied!

Wat ga je doen?

Je takenpakket in de rol van HR Recruitment stagiair is breed en strekt zich uit over het hele recruitmentproces:
• Je zoekt via verschillende kanalen geschikte kandidaten voor de openstaande functies, van stagiair tot senior collega;
• Je plant sollicitatiegesprekken in en je hebt hierover contact met de kandidaat;
• Je voert samen met collega’s sollicitatiegesprekken en je verwerkt de resultaten hiervan in ons recruitment systeem Recruitee;
• Je houdt Recruitee up-to-date en verwerkt wijzigingen;
• Je denkt mee over hoe we beter of slimmer kunnen werken. Binnen de afdeling is veel ruimte voor eigen initiatief en er is dan ook ruimte om verbetervraagstukken op te pakken!

Functievereisten

Wij zoeken een persoon die:

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau beheerst;
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar is waarvan je 1 dag aan je onderzoek besteedt;
 • Nauwkeurig en discreet werkt;
 • Passie heeft voor Recruitment of HR;
 • Inhoudelijke kennis of ervaring heeft op het gebied van de genoemde onderwerpen;
 • Communicatief sterk is, zowel schriftelijk als mondeling.
Wat wij je bieden:
 • Een plek om jouw kennis toe te passen in de praktijk. Het behalen van je stage staat bij ons op de eerste plek. We stemmen het werk af op de eisen vanuit de opleiding en waarborgen dit door in ieder geval 1 dag in de week vrij te houden voor onderzoek;
 • Wij zorgen dat jouw stagevergoeding aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen;
 • Al je reiskosten kan je bij ons declareren;
 • Je krijgt voldoende vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om jouw creativiteit helemaal tot uiting te laten komen;
 • In ons nieuwe bedrijfspand kan je in de ruime keuken een simpele tosti maken of zelfs uitgebreid lunch koken;
 • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo wordt er regelmatig een fanatiek potje tafeltennis gespeeld, staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend! (En voor zover dit corona-proof kan natuurlijk!)
Geïnteresseerd?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct via de button hieronder of door contact op te nemen met Tom Groenestein via 06 25 30 13 38 of via mail: t.groenestein@supplyvalue.nl. Na een CV-check zal er een telefonische toets plaatsvinden. Klikt het? Dan nodigen we je graag uit op gesprek. Wij hebben de voorkeur om dit gesprek fysiek op ons kantoor in Zeist te doen, maar staan op verzoek ook open voor een digitale kennismaking.

Over Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie advies en -implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain & operations en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheid zich door:

 • Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.
 • Een uitgebreide gereedschap- en data set waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2018-2020). Supply Value is ISO9001 gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018, 2019 en 2020, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoorde tot de 32 vitaalste bedrijven van Nederland in 2019.

Wij delen de onderstaande kernwaarden:

 • Vrijheid - Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.
 • Vertrouwen - Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.
 • Verantwoordelijkheid - Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.
 • Fun - Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met leuke mensen aan gave opdrachten en delen onze kennis.

Herken jij je in deze waarden en wil jij met de beste mensen, data, tools en netwerk impact maken bij onze klanten dan is deze vacature er voor jou!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?