Whitepaper – Introductie in Serious Gaming

U bent nooit te oud om te leren en te spelen. Spelenderwijs leren over bijvoorbeeld de strategische richting van uw bedrijf is een manier om medewerkers in de organisatie, te betrekken, inzichten te geven en daarnaast is het ook een leuke manier om een band op te bouwen. Een spelende manier van kennisoverdracht en besluitvorming wordt ‘serious gaming’ genoemd. Een simulatie van de werkelijkheid, waar de spelers in een vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving een rol spelen waar zij nog niet mee in aanraking zijn gekomen. De simulatie heeft een positieve invloed op het creëren van inzichten en het lerend vermogen van de speler. Het opdoen van inzichten en kennis kan bijdragen aan verbeterde communicatie, maatregelen, oplossingen, samenwerking en nog veel meer. Deze voordelen leveren daarom op de lange termijn ook resultaat op het gebied van bijvoorbeeld geld.

In dit whitepaper gaan wij in op de analoge versie van het maken van een serious game. Supply Value legt aan de hand van voorbeelden uit wat serious gaming voor uw organisatie, team of vereniging kan betekenen!

Download

Wilt u meer weten over Serious Gaming? Download dan hier geheel vrijblijvend de gehele whitepaper.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl