Walter Kuilman

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
Human Recource Management, Saxion Hogescholen

Hobby’s en interesses
Houdt van sporten. In het weekend veelal te vinden bij familie en vrienden.

Waarom Supply Value?
Supply Value kwam over als een snelgroeienden en dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur. Binnen de organisatie werk je veel samen met je collega’s en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Na het behalen van mijn studie Human Resource Management heb ik gesolliciteerd bij Supply Value en ben ik in april 2019 gestart als recruiter. Nadat ik informatie had opgezocht over de organisatie en na het voeren van het eerste sollicitatiegesprek werd ik met name enthousiast van de jonge organisatie in combinatie met de informele cultuur die er heerst.

“Er is veel ruimte om met elkaar te sparren en als je van iemand hulp nodig hebt dan staan je collega’s altijd voor je klaar.”

Omdat de organisatie relatief klein is werk je met veel collega’s samen. Er is veel ruimte om met elkaar te sparren en als je van iemand hulp nodig hebt dan staan je collega’s altijd voor je klaar. Zo krijg je al snel het gevoel dat je binnen het team hoort en, doordat je wordt meegenomen in het team, worden je werkzaamheden en het resultaat snel zichtbaar. Supply Value biedt mij de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot een HR-professional. Via deze weg wil ik mij als recruiter graag verdiepen in het inkoopproces, supplychain- en informatiemanagement om vervolgens in één van die onderwerpen te specialiseren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?