Vincent Abbenhuis

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding

Bachelor Bedrijfskunde en Middelbare Hotelschool aangevuld met de postacademische leergang aanbestedingsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en diverse opleidingen en cursussen (o.a. NEVI 1, PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner en Professional Scrum Master).

Hobby’s en interesses
Naast mijn werk besteed ik veel tijd met mijn vriendin, vrienden en familie. Ik vind het (vaak) leuk om te koken en kijk graag voetbal (in het verleden ook veel gevoetbald). Daarnaast doe ik sinds kort aan padel. Een combinatie van squash en tennis. Ook ben ik zo nu in dan te porren voor een (bord)spelletje. Hierbij moet je denken aan kolonisten van catan, schaken (mits tegenstander van niveau) of de wat kleinere spellen zoals clever, keer op keer of qwixx.

Waarom Supply Value?
In eerste instantie trok het mij heel erg dat Supply Value een platte, jonge organisatie is. Naarmate ik er langer werk, waardeer ik het enorm dat er zo veel mogelijkheden zijn op gebied van persoonlijke ontwikkeling en flexibiliteit in de uit te voeren opdrachten. Supply Value beschikt over een erg leuke klantenkring met uitdagende opdrachten bij grote commerciële bedrijven alsmede de Rijksoverheid. Ook word je als medewerker nauw betrokken bij de strategie- en de verdere groei van het bedrijf, wat ik zeer waardevol vind.

Momenteel werk ik een kleine drie jaar voor Supply Value, waar ik voornamelijk verschillende recruitment functies heb bekleed. Ik startte als staffing recruiter waar ik verantwoordelijk was voor het plaatsen van zelfstandig professionals en consultants op opdrachten. Vervolgens heb ik mij bezig gehouden met het maken een professionaliseringsslag van de recruitmentafdeling. Hierna ben als corporate en campus recruiter aan de slag gegaan en heb ik het bedrijf aanzienlijk zien groeien in personeelsomvang. In mijn laatste rol op gebied van recruitment heb ik de stap gemaakt richting het aansturen van de recruiters bij Supply Value.

“Mooi om te zien dat er binnen Supply Value zo veel kansen liggen voor elk individu”

Sinds begin juni heb ik de overstap gemaakt naar procurement, waar ik aan de slag ga als consultant. Ik vind het mooi om te zien dat er zo veel kansen gecreëerd kunnen worden binnen Supply Value en ik verwacht hier daarom de komende jaren nog met veel plezier te werken.

Meer informatie

Vincent Abbenhuis heeft ruime ervaring op gebied van inkoop-project, en verandermanagement. Vincent is doel- en klantgericht en is in staat kennis over te dragen op anderen. Bovendien is hij door zijn flexibele instelling in staat snel te schakelen, ook wanneer de werkdruk toeneemt.

Persoonlijke specialiteiten

✓ Uitvoeren van (Europese) aanbestedingen (via moderne aanbestedingsmethodes).✓ Begeleiden van (Europese) aanbestedingen middels de ‘aanbesteden in 10 dagen methodiek’.

Vincent is inzetbaar als inkoper, inkoopadviseur en procesbegeleider ‘aanbesteden in 10 dagen’.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?