Victor Boonstra

Over mij

Functie
Afstudeerder

Opleiding

Master Innovation Management, TU Eindhoven

Hobby’s en interesses

DJ-en, spelletjes spelen, puzzelen, olympisch gewichtheffen

Waarom Supply Value?

Ik vind Supply Value een tof bedrijf om af te studeren vanwege het brede assortiment aan type klussen en mensen met verschillende expertises. Ik kan bij Supply Value kijken wat het vak consultancy inhoudt, terwijl ik bezig ben met mijn afstudeeronderzoek.

Mede-dankzij gezellige en ambitieuze collega’s, een positieve sfeer en wanneer nodige projectondersteuning voel ik mij erg betrokken bij het bedrijf

Per 1 september ben ik begonnen als afstudeerder bij de industry Retail, Consumer Goods, Manufacturing en High-Tech. Ik vind het leuk om mij bezig te houden met duurzaamheid gerelateerde kwesties en hoop dit ook te doen binnen mijn afstudeeronderzoek. De meest interessante onderwerpen vind ik duurzaamheid in logistiek en samenwerking binnen supply chains, omdat deze twee onderwerpen hand in hand gaan in de praktijk voor echt resultaat. In dit opzicht vind ik dat er nog veel te winnen valt binnen de industry.

Ik geloof dat de combinatie van duurzaamheid en innovatie kan leiden tot concurrentievermogen binnen bedrijven, omdat dit gepaard gaat met efficiëntie in het gebruik van grondstoffen, materiaal, transport, en inzet van mensen.

Ik beschouw mijzelf een doelgerichte, analytische, en ambitieus persoon die het leuk vindt om verscheidene behoeften en hopen informatie op te nemen en daarmee te denken in actiegericht resultaat.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?