Tom Schmitz

Over mij

Tom Schmitz, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
BSc. International Business – Maastricht University (Strategy Major) & MSc. Strategic Management – Tilburg University (Strategic Consultancy Major)

Hobby’s en interesses
Koken voor vrienden en familie, avontuurlijke reizen maken, skiën

Waarom Supply Value?
Jong en ambitieus team, een bedrijf waar je echt impact kan maken

Ik ben in oktober 2019 begonnen bij Supply Value binnen de business unit Performance Management. Ik was op zoek naar een consultancy functie buiten de “Big Four” kantoren, daar waar je verantwoordelijkheden vooral bestaan uit rapporten schrijven en analyses opstellen. Ik zocht naar een consultancy firma waar advies op een duurzame manier wordt opgesteld en ook wordt doorgevoerd. Daarom koos ik voor een bedrijf waar je zelfs als starter impact kan maken. Mede door het jonge en ambitieuze team, de korte lijnen tussen de bedrijfslagen en de open cultuur is het bijdragen aan de organisatie vanaf dag één mogelijk.

“Ik zocht naar een consultancy firma waar advies op een duurzame manier wordt opgesteld en ook wordt doorgevoerd.”

Een tweede doorslaggevende factor om voor Supply Value te kiezen zijn voor mij de mensen binnen de organisatie. Elke vrijdag komen alle consultants bij elkaar in het kantoor in Arnhem, een moment wanneer kennis en vraagstukken gedeeld worden. Dit is niet alleen zeer leerzaam, omdat de consultants verschillende achtergronden en ervaring hebben, maar het draagt ook bij aan het gevoel van betrokkenheid binnen de organisatie. Verder heb je bij Supply Value zelf in de hand hoe je je wilt ontwikkelen en waar je je op zou willen focussen. Binnenkort start ik met de cursus Lean Six Sigma Black Belt, iets waar ik erg naar uitkijk.

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?