Tom Groenestein

Over mij

Functie
Corporate recruiter

Opleiding
HBO Human Resource Management, HAN Nijmegen

Hobby’s en interesses
Sporten, vooral boulderen en hardlopen. Ik hou daarnaast van wandelen in de natuur, vooral in de bergen en ik hou van lezen.

Waarom Supply Value?
Voor mij is werk meer dan alleen maar geld verdienen. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is op het werk, veel ruimte voor ontwikkeling en een ambitieuze instelling voor de toekomst. Na een kennismaking met Supply Value heb ik het idee dat dit precies de organisatie is voor mij!

Op 6 januari 2020 heb ik een frisse start gemaakt bij Supply Value. Hier ga ik als corporate Recruiter werken aan de groei van het bedrijf door nieuw intern talent te werven. Het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan als Recruiter bij een klein bureau in Nijmegen en nu kan ik die ervaring gaan inzetten binnen Supply Value! Ik ken Supply Value via Marnix, met wie ik samen de opleiding HRM heb gevolgd. Door zijn enthousiasme over het bedrijf ben ik uiteindelijk in gesprek geraakt en heb ik het enthousiasme voor het bedrijf al snel overgenomen.

“Na een goede eerste klik ben ik vooral gestart bij Supply Value door de frisse uitstraling van het bedrijf, de ambitieuze instelling en de mensgerichte aanpak.”

Na een goede eerste klik ben ik vooral gestart bij Supply Value door de frisse uitstraling van het bedrijf, de ambitieuze instelling en de mensgerichte aanpak. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en er wordt veel vertrouwen en vrijheid gegeven aan de medewerker.

Als Corporate Recruiter zoek ik naar echte ambassadeurs voor Supply Value. Voor deze zoektocht werk ik samen met mijn collega’s aan het gehele wervings- en selectieproces. Ik hoop nog veel te leren over recruitment bij Supply Value, maar ook over de diensten die wij aanbieden aan klanten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?