Thijs Latour

Over mij

Supply Value, Thijs Latour

Functie
Consultant

Opleiding
Msc Strategic Management
Bsc Organisatiewetenschappen

Hobby’s en interesses
Hockey, zeilen, hardlopen, biertjes op terras.

Waarom Supply Value?
Gedreven, jonge, slimme groep die iets wil bereiken door een combinatie van hard en slim werken met energie en veel plezier.

Sinds April 2020 ben ik als consultant werkzaam bij Supply Value bij het Digital team. Genoeg kennis over strategie had ik inmiddels opgedaan tijdens mijn studie, nu in de praktijk brengen. Een organisatie die ‘’We make strategy work” als slogan heeft leek me daarom wel erg passend. Strategie gaat altijd over beslissingen maken, wat in toenemende mate complexer wordt door de digitale wereld. Ik help organisaties dan ook graag om sneller en beter te beslissen op basis van de juiste data. Dit doe ik samen met mijn team én alle mensen die erbij betrokken zijn. Teamverband staat voor mij namelijk hoog in het vaandel!

“Ik help organisaties dan ook graag om sneller en beter te beslissen op basis van de juiste data.”

Naast de inhoud die me erg aantrok bij Supply Value zijn het de mensen die de doorslag geven. Een jonge, gedreven en slimme groep professionals die allemaal hun eigen skills en vaardigheden bundelen tot het grotere geheel Supply Value. De cultuur is erg open, iedereen is behulpzaam en de energie straalt er vanaf. Creatieve oplossingen worden erg gewaardeerd en er is een hoge gedrevenheid om jezelf, het team, Supply Value én alle klanten continue te blijven ontwikkelen op vlakken waar mensen waarde aan hechten. Een mooie plek dus om mijn interesse in datagedreven verbeteren verder te ontwikkelen!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?