Tamara Gouda

Over mij

Functie
HR-medewerker

Gestart sinds
juli 2018

Opleiding
Bachelor of Business Administration

Hobby’s en interesses
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden of gezellig borrelen op een terras. En na een drukke dag kom ik tot rust met een goed boek. Daarnaast hou ik van reizen en vind ik het leuk om nieuwe steden en landen te ontdekken.

Waarom Supply Value?
Supply Value is een snelgroeiende organisatie met jonge enthousiaste, ambitieuze collega’s. Als HR-medewerker sta ik midden in de organisatie en weet ik wat er speelt. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en uitdagend. In een dynamische omgeving kan ik werken aan mijn eigen ontwikkeling.

Op 1 juli 2018 ben ik bij Supply Value in dienst gekomen als recruiter. Inmiddels ben ik een jaar verder en mag ik mijzelf nu HR-medewerker noemen. In een korte tijd heb ik de kans gekregen om veel te leren en te groeien. Ik heb geleerd om stappen te maken door samen te werken met collega’s om zo het beste resultaat te behalen. Niet alleen op inhoudelijk vlak doen we als team gave dingen, ook ondernemen we naast het werk leuke activiteiten zoals de FIFA karaoke avond en de wintersportvakantie.

“Heb je een goed idee? Dan krijg je de vrijheid om dit daadwerkelijk op te pakken en uit te voeren.”

Supply Value is een snelgroeiende organisatie met jonge enthousiaste, ambitieuze collega’s. Als HR-medewerker sta ik midden in de organisatie en weet ik wat er speelt. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en uitdagend. In een dynamische omgeving kan ik werken aan mijn eigen ontwikkeling en daarnaast een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Heb je een goed idee? Dan krijg je de vrijheid om dit daadwerkelijk op te pakken en uit te voeren.

Naast mijn werk maak ik graag tijd vrij om te reizen. Ik vind het leuk om nieuwe steden en landen te ontdekken. Daarnaast ga ik graag uit eten met vrienden of gezellig borrelen. En na een drukke dag kom ik graag tot rust met een goed boek.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?