Soufiane Achnine

Over mij

Soufiane Achnine, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
BSc: Technische Bedrijfskunde (Eindhoven)
MSc: Supply Chain Management (Tilburg) 

Hobby’s en interesses
Taekwondo (Ex-topsporter), sporten, reizen en duiken. 

Waarom Supply Value?
Heel simpel, ik ben overtuigd geraakt door een jong, divers, intelligent en ambitieus team dat begeleid wordt door experts binnen het consultancy vakgebied. Met mijn gedrevenheid wil ik een steentje bijdragen aan de groei van Supply Value 

Per 1 april 2021 ben ik gestart als consultant bij Supply Value binnen het team Supply Chain & Operations. Supply Value ben ik tegengekomen tijdens een career event en ben ik op de voet blijven volgen. Na mijn afstuderen bij ASML, studeerde ik in februari 2021 af aan de Universiteit van Tilburg voor de studie Supply Chain Management. Met een BSc Technische Bedrijfskunde in de pocket, een master diploma en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn studententijd bij VDL, Lightyear en ASML wilde ik een nieuw avontuur aangaan door binnen de consultancy wereld aan de slag te gaan.  

“Jonge professionals die begeleid worden door experts motiveren elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen.”

Samenwerkingpersoonlijke ontwikkeling en teamspirit vind ik belangrijk en dit is tevens terug te vinden bij Supply Value. Jonge professionals die begeleid worden door experts motiveren elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen. Dit wordt bewerkstelligd door elke vrijdag tijd vrij te maken om samen formele en informele activiteiten te ondernemenDit bevordert “the teamspirit” waardoor ik en mijn collega’s altijd met plezier naar werk kunnen komen.  

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?