Sjors Poelen

Over mij

Functie
Consultant

Gestart sinds
1 oktober 2016

Opleiding
Master Strategic Human Resource Management en Master Organizational Design and Development

Hobby’s en interesses
Voetbal

Waarom Supply Value?
Vanwege de gelegenheid om werkervaring op te doen met relevante opleidingen in een omgeving waar gedrevenheid, betrokkenheid en enthousiasme leidend zijn.

1 oktober 2016 ben ik met veel plezier gestart als trainee, met als focus gebied inkoopmanagement. Tijdens mijn scriptie op de universiteit heb ik gemerkt dat ik het vervelend vond dat ik een mooi adviesrapport had opgesteld, maar dat ik niet betrokken was bij de implementatie (paste niet in de tijd van de scriptieperiode). Bij Supply Value merkte ik dat ‘draagvlak’ en ‘doen’ erg belangrijk zijn. Dit houdt concreet in dat Supply Value de klant meeneemt in de implementatie en zorgt dat er draagvlak is voor de implementatie. Kortom, bij Supply Value word ik ook betrokken bij de implementatie, en wordt er niet alleen een mooi adviesrapport opgeleverd, en dat trekt mij enorm!

“Aangezien de focus binnen de BU SCM ligt op o.a. procesoptimalisatie, heb ik besloten om na 1 jaar de overstap te maken naar de BU SCM. Immers, dat sluit beter aan bij mijn afgeronde opleidingen, maar ook bij mijn persoonlijke interesse.”

Supply Value is in de loop ter tijd hard gegroeid, wat heeft geresulteerd in het de opzet van de BU Supply Chain Management (SCM). Aangezien de focus binnen de BU SCM ligt op o.a. procesoptimalisatie, heb ik besloten om na 1 jaar de overstap te maken naar de BU SCM. Immers, dat sluit beter aan bij mijn afgeronde opleidingen (bachelor Economie en Recht, en masters Strategic Human Resource Management en Organizational Design and Development) maar ook bij mijn persoonlijke interesse. Middels diverse opdrachten bij o.a. de NS (project manager Verbeterprogramma NS), Rotterdam The Hague Airport (PMO lead) en Schiphol Airport (CIC manager en PMO lead) ben ik er achter gekomen dat ik veel energie krijg van proces- en projectmanagement.

Naast mijn werk, krijg ik veel energie van voetbal. Van kinds af aan ben ik een groot liefhebber van voetbal, wat onder andere heeft geleid tot een periode van 4 jaar op de voetbalschool van NEC. Momenteel voetbal ik met vrienden in het eerste elftal van de plaatselijke vereniging, wat ik voorlopig wil blijven doen!

Referenties Sjors

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?