Sevim Garip

Over mij

Sevim Garip, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
Msc Business Administration – Purchasing & Supply Management track

Hobby’s en interesses
Reizen, sporten, lezen, concerten/festivals bezoeken.

Waarom Supply Value?
Een traineeship waarin ontwikkeling centraal staat in combinatie met een open en ambitieuze organisatie waarbij je veel kunt leren van elkaar.

Op 6 maart 2020 ben ik gestart als consultant bij de business unit Procurement. Na mijn master opleiding Business Administration met een specialisatie in Purchasing & Supply Management is een traineeship bij Supply Value een goede start van mijn carrière. Met name door de mogelijkheden voor ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en de kans om opdrachten uit te voeren binnen verschillende organisaties. Na mijn aangename sollicitatieproces en klik was de keuze snel gemaakt.

“Tijdens de traineeship krijg je de kans om een groot aantal opleidingen te volgen en ervaring op te doen bij meerdere opdrachtgevers in verschillende markten.”

Een warme sfeer onderling, gedreven collega’s die altijd voor je klaar staan en elke vrijdag bij elkaar komen op kantoor zijn aspecten die ik ook als zeer prettig ervaar. Direct in het begin mag ik al verantwoordelijk zijn voor een interne inkoopstrategie en proef ik hoe het is om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Niet veel later begin ik aan mijn eerste opdracht en mag ik meewerken aan maar liefst vier Europese aanbestedingen. Ik kijk uit naar de vele ervaringen die ik mag opdoen binnen Supply Value.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?