Sanne-Marly Vermeulen

Over mij

Supply Value, Sanne-Marly Vermeulen

Functie
Grafisch ontwerper

Opleiding
Media en Vormgeving afgerond -en- Communication & Multimedia Design – content design aan de HAN te Arnhem

Hobby’s en interesses
Badmintonnen, ontwerpen, tekenen, reizen & koken

Waarom Supply Value?
Werken in een jong team waarbij je de vrijheid krijgt om vooral lekker creatief bezig te kunnen zijn. Dit vind ik érg belangrijk binnen een bedrijf!

Al sinds ik een klein meisje was liep ik rond in de drukkerij en kartonnage van mijn familie. Hier keek ik altijd al graag mee bij de ontwerpstudio, die hier ook te vinden was. Opgegroeid in een grafische familie wist ik dan ook al vroeg wat ik later wilde worden. Ik was altijd al druk in de weer met potloden en altijd al creatief bezig. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat ik koos voor de studie Media & Vormgeving in Arnhem. Sinds 2014 ben ik te vinden geweest bij een vastgoed communicatiebureau waar ik twee keer stage heb mogen lopen en na mijn afstuderen, in 2016, heb ik hier nog 2 jaar gewerkt. Ik verzorgde voor nieuw- en herbestemmingsbouw de vormgeving en met het team droeg ik bij aan de on- en offline vormgeving voor projecten in de vorm van magazines, bouwborden, advertenties, roll-up banieren en was ik voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de websites én voor het tekenen van de woningplattegronden die ik inrichtte met zelfontworpen meubels.

“Opgegroeid in een grafische familie wist ik
dan ook al vroeg wat ik later wilde worden.”

In mijn schooltijd ben ik ook begonnen met mijn eigen bedrijf. Dit heb ik naast school, en werk, er altijd naast gedaan. Ook hier mocht ik voor veel verschillende en diverse klanten en ondernemingen ontwerpen. Dit liep uiteen van huisstijlen (logo’s & visitekaartjes), magazines, flyers, en fotografie tot aan websites. Soms veel drukte, en soms op een lager pitje, maar altijd enorm leuk om te doen!

Uiteindelijk heb ik er toch nog voor gekozen om verder te studeren en ben ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem gaan studeren. Uiteindelijk hoop ik in de toekomst grafisch docente te mogen worden. Sinds 6 december 2019 vervul ik de rol als grafisch ontwerper binnen Supply Value en heb ik het hier enorm naar mijn zin. Het is een enorm warm bedrijf met een gezellige club jong professionals!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?