Sander van der Laan

Over mij

Sander van der Laan, Supply Value

Functie
Managing director

Opleiding
Bedrijfskunde, HES

Hobby’s en interesses
Voetbal, ondernemen, Wielrennen,

Waarom Supply Value?
Omdat mensen allemaal een enorme drive hebben en ook nog eens erg slim zijn. Leuk om in zo’n uitdagende en ondernemende omgeving te werken.

Sander is al ruim tien jaar werkzaam in de dienstverlening / consultancy. Hij heeft hierin ruim 30 bedrijven geholpen met strategie (executie), procesverbetering en het managen van grote veranderingen.

Sander is een gedreven en ondernemende manager. Legt makkelijk verbanden tussen informatie en gebeurtenissen. Leest een organisatie snel en ziet waar focus aangebracht moet worden. Schakelt soepel tussen verschillende niveaus. Initieert graag en krijgt door enthousiasme makkelijk mensen mee. Neemt ownership en is resultaatgericht. Innovatief in aanpak en ideeën en ziet snel mogelijkheden. Heeft uitstekende analytische vaardigheden en is sterk op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

” Iedereen spreekt elkaar gewoon aan van trainee tot directeur.”

Waarom werken bij Supply Value

Bij mij viel gelijk de prettige sfeer op en het geloof dat iedereen, ongeacht leeftijd, de ruimte krijgt om bij te dragen aan de organisatie. Iedereen spreekt elkaar aan van trainee tot directeur om uiteindelijk een leuker, beter en klantgerichtere organisatie te maken. Je krijgt bij Supply Value volop kansen om ondernemend te zijn, je te blijven ontwikkelen en bijvoorbeeld leiding te geven.

Uitgevoerde opdrachten

 

Gedurende mijn tijd bij Supply Value en daarvoor heb ik veel verschillende opdrachten mogen uitvoeren, bij veel verschillende opdrachtgevers. Zo heb ik een strategisch advies gegeven over toekomstige businessmodellen bij een Field force partij, ben ik Category manager geweest bij een overheidsorganisatie en heb ik grote IT veranderingen mogen begeleiden bij een telecom partij en daarbij een nieuwe manier van werken geïntroduceerd. Gedurende het jaar werk ik met diverse klanten over verschillende topics van strategie tot operatie en in verschillende branches zowel publiek als privaat. Dit doe ik soms alleen maar vaak ook in een team met één of meerdere consultants. Het belangrijkste binnen de opdrachten is een goede afstemming over verwachtingen en het Supply Value team aansturen en stakeholders managen bij de klant.

Referenties Sander

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?