Robin Boots

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc International Business Administration, MSc Supply Chain Management en MSc Data Science – Business and Governance

Hobby’s en interesses
Voetbal, reizen, skiën, tennis en koffieliefhebber.

Waarom Supply Value?
Supply Value biedt mij de kans om zowel mijn soft skills verder te ontwikkelen als praktische ervaring op te doen in diverse kennisvelden met een focus op het leveren van duurzame toegevoegde waarde.

Na een succesvolle stageperiode ben ik sinds augustus 2021 werkzaam als consultant bij Supply Value bij Team Digital. Na genoeg kennis opgedaan te hebben in de schoolbanken op zowel supply chain als data gebied, ben ik nu super enthousiast om dit in de praktijk te brengen. Daarbij is een ambitieuze organisatie met leergierige experts in de  gelederen een perfecte werkgever. Supply chains zijn ontegenzeggelijk steeds meer verbonden met digitale transformaties. Deze transformaties zorgen voor toenemende complexiteit, maar kunnen ook resulteren in eenvoud en nieuwe inzichten. Ik adviseer organisaties dan ook graag over digitale transformaties en het vergaren van bijbehorende inzichten. Dit doe ik samen met mijn team en alle andere experts binnen Supply Value: door teams kunnen individuen excelleren!

“Ik adviseer organisaties dan ook graag over digitale transformaties en het vergaren van bijbehorende inzichten.”

Naast de inhoud zijn het ook zeker de mensen die mij zo enthousiasmeren om bij deze mooie organisatie te werken. Een frisse, gedreven en pientere groep professionals die allemaal hun eigen diverse interesses binnen het vakgebied tot in de puntjes eigen maken en synthetiseren tot het grotere geheel Supply Value. Het samenwerken staat bij eenieder hoog in het vaandel en dit illustreert de behulpzaamheid die heerst onder de collega’s. Innovatieve oplossingen, zowel persoonlijke als teamontwikkeling worden gestimuleerd om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Een buitengewoon passende plek dus om mijn interesse in digitale transformaties te ontplooien.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?