Renée van Poppel

Over mij

Functie
Senior consultant

Opleiding
Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
Crossfit (beoefenen en jureren), reizen en ijshockey kijken

Waarom Supply Value?
Er heerst een enorm open, gedreven en positieve sfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatieven, nieuwe ideeën en open discussies​. Het is super om te werken met slimme, enthousiaste en ambitieuze collega’s​ die elkaar altijd helpen om te groeien en uitdagingen aan te gaan​.

In mijn werk baseer ik me altijd op een positief kritische houding gecombineerd met de drive om het best mogelijke resultaat te behalen. Dit doe ik door het liefst door ervoor te zorgen dat alle stakeholders hetzelfde doel voor ogen hebben en hier vervolgens samen de schouders onder te zetten. De uitdaging hierbij is natuurlijk om voldoende flexibiliteit te behouden en goed na te denken over de te nemen stappen.

Sinds ik bij Supply Value werk heb ik deze drive en werkwijze altijd kunnen toepassen in verschillende werkgebieden. Ik heb bij grote (semi)overheidsorganisaties ontzettend mooie opdrachten mogen doen als bijv. adviseur en secretaris (dienst ICT – Nationale Politie), projectmanager (Ministerie van VWS), procesconsultant (NS International), en projectleider (NS Reizigers). Ik ben enorm trots op de resultaten die ik binnen deze klussen heb kunnen behalen, en de duurzame impact die ik hiermee heb kunnen maken.

Naast het uitvoeren van opdrachten bij opdrachtgevers heb ik me altijd gericht op het ontwikkelen, borgen, gebruiken en delen van kennis, waarbij ik zelfs intern ben aangesteld als kennismanager. Vanuit deze rol heb ik veel kennis mogen delen door het geven van trainingen en workshops bij bedrijven en Universiteiten.

“Naast het uitvoeren van opdrachten bij opdrachtgevers heb ik me altijd gericht op het ontwikkelen, borgen, gebruiken en delen van kennis, waarbij ik zelfs intern ben aangesteld als kennismanager.”

Naast de interne verantwoordelijkheid als kennismanager mag ik ook leiding geven aan de trainees in de Business Unit Informatiemanagement en heb ik me ook inhoudelijk steeds verder in informatiemanagement en I(C)T verdiept. Met name de impact van grote veranderingen in de IT op de (IT) organisatie(structuur) en (IT) processen hebben mijn interesse.

Referenties Renée

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?