Contactgegevens

Ramon Abbenhuis

Functie
Managing Consultant Inkoop

E-mailadres
r.abbenhuis@supplyvalue.nl

Telefoonnummer
06 55 83 31 80

LinkedIn

Bezoek Ramons LinkedIn profiel

Meer informatie

Ramon Abbenhuis heeft meer dan 5 jaar ervaring op gebied van inkoop-, project,  en verandermanagement. Ramon is doel- en klantgericht, verbindt mensen en wensen, en is staat zijn kennis over te dragen aan anderen.

Persoonlijke specialiteiten

Uitvoeren van (Europese) aanbestedingen (via moderne aanbestedingsmethodes);

✓ (Europees) aanbestedingsrecht en contractenrecht;
✓ Implementatie van e-procurement systemen: van strategie tot pakketselectie en implementatie;
✓ Procesbeschrijving en implementatie van inkoop- en contractmanagement processen.

Ramon is inzetbaar als inkoper, inkoopadviseur, projectmanager en e-procurement implementatieconsultant binnen het vakgebied ICT, Supply Chain Management en Inkoop.

Opleiding

Master Bedrijfskunde en Master Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen aangevuld de postacademische leergang aanbestedingsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en diverse opleidingen en cursussen (o.a. NEVI 1 / Expert, NEVI 2 / Professional, PRINCE2, Best Value Procurement). Groot voordeel van Ramon zijn bedrijfskundige en juridische achtergrond is dat Ramon juridische kanttekeningen bij het betoog van een bedrijfskundige kan plaatsen, en als de bedrijfskundige de gevolgen van een juridisch standpunt kan overzien.

Waarom Supply Value?

Supply Value beschikt over een erg leuke klantenkring met uitdagende opdrachten bij grote commerciële bedrijven en de Rijksoverheid. Ook vind ik het prettig dat het een platte, jonge organisatie waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, maar waar je ook betrokken wordt bij de strategie- en de verdere groei van het bedrijf.

Wat ik naast mijn werk leuk vind om te doen

Naast mijn werk besteed ik veel tijd met mijn vriendin, vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten (wielrennen en in het verleden ook voetbal) en het volgen van deze sporten. Verder reis ik graag.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?