Niek Wattel

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc Technische Bedrijfskunde, MSc Industrial Engineering & Management

Hobby’s en interesses
Cello spelen, muziek luisteren, fietsen, reizen.

Waarom Supply Value?
Supply Value sluit perfect aan bij mijn studierichting, geeft me de kans om de consultancywereld te leren kennen en biedt veel ruimte aan persoonlijke ontwikkeling.

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als consultant bij Supply Value. Voordat ik als consultant in dienst kwam, heb ik mijn master afstudeeropdracht via Supply Value bij NS gedaan. Daar heb ik gekeken hoe ik met behulp van constraint programming het planprobleem voor rangeertreinen sneller kon oplossen.

“Ik heb als individu ook inbreng in de strategie van het bedrijf. Hierdoor kunnen we snel reageren, komt de strategie bij iedereen vandaan en komt de ambitie van alle collega’s ook verder dan alleen zichzelf.”

Net als tijdens mijn afstudeerperiode ben ik werkzaam in de business unit Supply Chain & Operations. Deze business unit focust zich op alle facetten van de Supply Chain, van strategisch tot operationeel en van de volledige keten tot een deelprobleem. Dit maakt het werk als Supply Chain & Operations consultant ook zo divers. Daarnaast heb ik als individu ook inbreng in de strategie van het bedrijf. Hierdoor kunnen we snel reageren, komt de strategie bij iedereen vandaan en komt de ambitie van alle collega’s ook verder dan alleen zichzelf.

Naast nieuwe klussen heb ik ook heel veel zin in alle trainingen die ik de komende maanden ga krijgen, om zo niet alleen ervaring op te doen, maar mezelf ook de ontwikkelen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?