Nicole de Vogel

Over mij

Nicole de Vogel, Supply Value

Functie
Office Manager

Opleiding
Office Management

Hobby’s en interesses
Bridge, tennis, motorrijden en reizen

Waarom Supply Value?
Werken met een jong team en de prettige onderlinge sfeer!

In augustus 2017 ben ik begonnen als Office Manager bij Supply Value. Na veel jaren ervaring als Office Manager, directiesecretaresse en paralegal, ben ik van start gegaan bij een zeer jong en dynamisch bedrijf met een enorm groeipotentieel. Hier lag een mooie uitdaging voor mij om zo snel mogelijk veel interne processen te (her)structureren. Vooral het zo efficiënt en effectief mogelijk werken is iets waar mijn kracht ligt.

“Het regelen van zaken, het oplossen van problemen en het ontzorgen van mijn collega’s is iets waar ik de meeste voldoening uithaal zodat zij zich kunnen richten op hetgeen zij in uitblinken.”

Juist omdat de functie van Office Manager nog niet eerder was ingevuld heb ik mijn werkzaamheden naar eigen inzicht kunnen opzetten en uitvoeren. Al het Office Management, HR-zaken en de volledige administratie liep binnen de kortste keren op rolletjes en zorgt er voor dat iedereen nu precies weet waar ze aan toe zijn. Het regelen van zaken, het oplossen van problemen en het ontzorgen van mijn collega’s is iets waar ik de meeste voldoening uithaal zodat zij zich kunnen richten op hetgeen zij in uitblinken.

Sinds vorig jaar ben ik onderdeel van het team Services. We zorgen er met elkaar voor dat we ieder op onze eigen manier onze collega’s kunnen bijstaan in het oplossen van allerhande problemen.

Ik vind het geweldig om in zo’n gedreven en gezellige club te werken. Je bent met z’n allen bezig met hetzelfde doel om van Supply Value een groot succes te maken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?