Nick Provoost

Over mij

Nick Provoost, Supply Value

Functie
Consultant

Opleiding
Master Strategic Management

Hobby’s en interesses
In mijn vrije tijd tennis/padel/squash ik fanatiek en ben ik bij mooi weer regelmatig op de golfbaan te vinden. Daarnaast snowboard en kite-/golfsurf ik graag. Dit alles sluit ik graag af met een lekker speciaalbiertje op het terras.

Waarom Supply Value?
Supply Value is voor mij de ideale werkgever waarbij ik plezier kan combineren met hard werken. We werken met een leuke jonge groep collega’s, die allemaal erg gemotiveerd zijn. Dit geeft mij ontzettend veel energie.

Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Supply Value. Ik ben begonnen als project management officer, waarbij ik de BU procurement heb ondersteund met het uitwerken van de proposities, het ontwikkelen van diverse tools en templates en het meedenken in de ontwikkeling van trainingen. Naast mijn werkzaamheden bij Supply Value heb ik de master Strategic Management aan de Tilburg University gevolgd. Mijn tijd bij Supply Value is mij zo goed bevallen dat ik ervoor heb gekozen om het procurement traineeship te volgen. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Zo tennis/padel/squash ik fanatiek en ben ik bij mooi weer regelmatig op de golfbaan te vinden. Daarnaast snowboard en kite-/golfsurf ik graag. Dit alles sluit ik graag af met een lekker speciaalbiertje op het terras.

“Supply Value biedt mij de kans om mijn opgedane kennis en skills toe te passen in verschillende organisaties, wat voor mij ontzettend leerzaam is.”

Supply Value biedt mij de kans om mijn opgedane kennis en skills toe te passen in verschillende organisaties, wat voor mij ontzettend leerzaam is. Ik vind Supply Value een ontzettend warme organisatie waar mij veel vrijheid wordt geboden om te ontwikkelen in de richting die ik leuk vind. De goede band die we met collega’s hebben zorgt ervoor dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga. Deze goede band beperkt zich niet tot een prettige samenwerking op kantoor, maar ook buiten kantoortijden ondernemen we veel leuke dingen samen. Dit maakt Supply Value voor mij een hele leuke organisatie om voor te werken.

Uitgevoerde opdrachten

 

Mijn eerste opdracht heb ik uitgevoerd voor een organisatie die inkoopt voor zes departementen binnen het Rijk. Ik heb daar onderdeel uitgemaakt van het offerteteam voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Financiën. Daarbij heb ik diverse onderhandse aanbestedingen en minicompetities uitgevoerd voor diverse afnemers binnen de ministeries. Dit is een leuke en uitdagende rol waarbij ik veel heb geleerd over het procurement vak.

Telefoonnummer
+316  29 27 02 38

E-mailadres
n.provoost@supplyvalue.nl

LinkedIn
Bezoek Nick’s LinkedIn profiel

Mijn expertise

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?