Mike Reijnen

Over mij

Functie
Campus Recruiter

Opleiding

BSc Toegepaste Wiskunde

Hobby’s en interesses

Voetbal, reizen, roeien, speciaal bier en VVV-Venlo. Vooral als het samen met vrienden is!

Waarom Supply Value?

Supply Value biedt mij de kans om mezelf zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te ontwikkelen als consultant. Verder biedt de duidelijke visie in combinatie met een jong enthousiast team mij de kans ervaring op te doen in een ontzettend leerzame en leuke omgeving.

In oktober ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Supply Value. Tijdens mijn stage ga ik mijn wiskundige kennis gebruiken om de in- en uitstroom van patiënten in verschillende psychiatrische inrichtingen te modelleren. Vervolgens kan ik op basis van deze modellering de toekomstige patiëntenstroom voorspellen. Mijn afstudeeropdracht is het perfecte voorbeeld waarom ik gekozen heb om wiskunde te studeren. Wiskunde is de basis van (bijna) alle processen, de toepassing van Wiskunde op het bedrijfsleven geeft oneindige mogelijkheden!

“Bij elk bedrijf is er een proces wat beter, sneller of goedkoper kan. Bij de opleiding Toegepaste Wiskunde probeer je deze optimalisatie te vinden en door te voeren!”

Mijn kracht is dat ik niet alleen wiskundig de beste oplossing kan vinden voor een probleem, maar de oplossing daarnaast sociaal en duidelijk over kan brengen. Vanaf het moment dat ik Supply Value leerde kennen, merkte ik dat de structuur en visie van de organisatie mij energie gaf. Het constante streven naar een optimale samenwerking, in combinatie met de focus om iets toe te voegen aan de maatschappij, maakte mijn keuze om voor Supply Value ontzettend makkelijk. Ik kan niet wachten om te zien waar deze periode bij Supply Value mij op zowel professioneel als persoonlijk vlak gaat brengen!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?