Jelle Michael Bezoen

Over mij

Functie
Consultant

Opleiding
BSc Bedrijfskunde; Management, Economie & Recht,
MSc Supply Management (Lappeenranta University of Technology, Finland),
MSc Supply chain Management (Universiteit Twente),
MSc Marketing Communicatie (Universiteit Twente).

Hobby’s en interesses
Reizen, koken, sporten, architectuur en lezen.

Waarom Supply Value?
Supply Value biedt mij de mogelijkheid om veel positieve impact te maken tijdens het uitvoeren van verschillende klussen. Daarnaast biedt ze mij de nodige flexibiliteit om mijzelf te blijven ontplooien als een individu.

 

Al sinds ik jong ben heb ik altijd de uitdaging gezien in het vinden van de “cracks in de foundations of processes and designs”. Ik kijk graag kritisch naar hoe zowel mensen als processen potentieel kunnen worden verbeterd en haal plezier uit het kunnen behalen van deze verbeteringen.
In mijn werk hou ik van een combinatie van korte termijn consequente verbetering en oplossingsgerichtheid, en een langer termijn focus. Ik ben niet een persoon die van stilzitten houd, ik word graag uitgedaagd. Zodoende zet ik graag doelen en behaal deze, soms door pure wilskracht alleen. Zodra ik mijn doel heb behaald ben ik alweer op zoek naar het volgende om te behalen en kijk ik altijd naar de horizon.

“De volledige wereld beweegt en verandert met een razend tempo, dus als je niet voortbeweegt ga je eigenlijk achteruit. Deze uitspraak is misschien een beetje over gebruikt, maar in de samenleving vandaag de dag, is het nog belangrijker dan voorheen om jezelf te onderscheiden van anderen om op te vallen tussen de massa en gezien te worden.”

Het voordeel van werken bij Supply Value is dat je omringd wordt door ambitieuze mensen die je pushen om het beste uit jezelf te halen. De mogelijkheid om de theorie aan de praktijk te koppelen en om soms zelf een eigen nieuwe theorie te ontwikkelen en te perfectioneren, maakt deze organisatie een goede broedplaats voor excellentie. Naast de verscheidene opdrachten en uitdagingen die op je pad komen is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen in de richting die bij jou past.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?

Hallo daar!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen