Menno van Drunen

Functie
Managing consultant | Algemeen Directeur

E-mailadres
m.drunen@supplyvalue.nl

Telefoonnummer
06 24 51 62 44

LinkedIn
Bezoek Menno’s LinkedIn profiel

Meer informatie

Menno van Drunen heeft ruim 20 jaar ervaring op het terrein van crisis-, interim,-  verander- en programmamanagement, (out)sourcing, digitalisering- en bedrijfsarchitectuur. Bouwt bruggen tussen partijen in de keten, tussen strategie en operatie en tussen besturing en inhoud. Combineert denken en doen met het creëren van urgentie en draagvlak. Heldere visie, richtinggevend, doelgericht, zet ideeën om in actie en stimuleert medewerkers om als team en individu maximaal resultaat te bereiken en continue te verbeteren. Sparringpartner voor investeerders, raad van bestuur en directies op het gebied van digitalisering, supply chain, sourcing en (datagedreven) verbeteren.

Persoonlijke specialiteiten – business modellen, programmamanagement, supply chain, digitalisering

 Economische analyses en business cases op het raakvlak van business en digitalisering;
 Leiden van performance verbeter programmas: van visie tot resultaat;
 Sparring partner en kwaliteitsborging binnen complexe (digitale en supply chain) transformaties

Inzetbaar als crisis-, interim- of programmamanager of sparringpartner binnen algemeen management en specifiek de vakgebieden ICT, Supply Chain en Inkoop.
Brede interesse en (internationale) ervaring binnen retail, energy, telecom, FMCG, overheid, zorg, industrie, logistieke dienstverlening, hightech, financiele dienstverlening.

Opleiding – informatica, bedrijfskunde, sales en toezicht

Bedrijfskundig informatica aan de HVA in Amsterdam en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aangevuld met diverse post academische opleidingsprogramma’s waaronder international sales & accountmanagement en een opleiding tot toezichthouder aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Waarom ik Supply Value heb opgericht

Omdat ik het mooi vind om mensen, organisaties en waardeketens te verbinden en te richten op de realisatie van een gemeenschappelijk doel en waarde creatie. Als ieder doet waar hij zij goed is ontstaat er iets dat groter is dan de som der delen.

Wat ik naast mijn werk leuk vind om te doen

Naast mijn werk doe ik veel met mijn gezin en vrienden en hou ik van de natuur, fietsen en wandelen in de bergen, skiën, tennis klussen en tuinieren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in het verbeteren van de wereld met nieuwe technologieën, (duurzame) innovaties en ontwikkelingen zoals robotisering, energietransitie en de transitie van zorg naar gezondheid. Ik ben beperkt beschikbaar als coach en investeerder voor innovatieve startups op het gebied van digitaal en duurzaam.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?