Contactgegevens

trainer academy

Functie
Managing consultant | Algemeen Directeur

E-mailadres
m.drunen@supplyvalue.nl

Telefoonnummer
06 24 51 62 44

LinkedIn
Bezoek Menno’s LinkedIn profiel

Meer informatie

Menno van Drunen heeft ruim 15 jaar ervaring op het terrein van verander- programma- en projectmanagement, (out)sourcing, ICT- en bedrijfsarchitectuur. Bouwt bruggen tussen partijen in de keten, tussen strategie en operatie en tussen besturing en inhoud. Combineert denken en doen met het creëren van urgentie en draagvlak. Heldere visie, richtinggevend, doelgericht, zet ideeën om in actie en stimuleert medewerkers om als team en individu maximaal resultaat te bereiken en continue te verbeteren.

Persoonlijke specialiteiten

✓ Leiden van performance verbeter programma’s en projecten: van visie tot resultaat;
✓ Economische analyses en business cases op het raakvlak van business en ICT;
✓ Keten integratie en optimalisatie (organisatie, processen en ondersteunende ICT);
✓ Prestatie inkoop en -contractmanagement (van complexe ICT oplossingen).

Inzetbaar als crisis-, interim- of programmamanager binnen het vakgebied ICT, Supply Chain Management en Inkoop.

Opleiding

Bedrijfskundig informatica aan de HVA in Amsterdam en Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aangevuld met post academisch management traineeschip en diverse opleidingen en cursussen (o.a. ITIL, Project Matig Werken (PMW), LEAN, Six Sigma Black Belt, PRINCE2, Sales en Accountmanagement).

Waarom ik Supply Value heb opgericht

Omdat ik het mooi vind om mensen, organisaties en waardeketens te verbinden en te richten op de realisatie van een gemeenschappelijk doel en waarde creatie. Als ieder doet waar hij zij goed is ontstaat er iets dat groter is dan de som der delen.

Wat ik naast mijn werk leuk vind om te doen

Naast mijn werk doe ik veel met mijn gezin en vrienden en hou ik van mountain biking / hiking, skiën, tennis klussen en tuinieren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in het verbeteren van de wereld met nieuwe technologieën, innovaties en ontwikkelingen zoals SMART industry.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?