Maurits van Zoeren

Over mij

Functie
Senior Consultant

Opleiding

International Business & Management Studies met specialisatie International Supply Chain.

Bachelor Bedrijfskunde

Hobby’s en interesses

Formule 1, Amerikaanse sporten, wielrennen en Snowboarden.

Waarom Supply Value?

Impact hebben op een groeiende organisatie en met een jong en ambitieus team deze groei door mogen maken.

Per 2 Mei 2022 ben ik begonnen bij Supply Value als Senior Consultant. Hiervoor heb ik binnen verschillende internationale bedrijven Supply Chain functies uitgevoerd. Deze variëren tussen verantwoordelijk zijn voor voorraad optimalisatie op wereldwijde schaal tot het optuigen van Supplier management en de Planning organisatie die daarbij komt kijken. Omdat ik steeds na 3 jaar over ben gestapt naar een nieuwe functie leek het mij om, na 15+ jaar ervaring in vaste dienstvorm, de uitdaging als Senior Consultant bij Supply Value aan te gaan. Binnen deze rol mag ik mijn kennis en ervaring inzetten om complexe vraagstukken om te zetten in tastbare oplossingen voor onze klanten.

Wat mij verder heel erg aanspreekt in deze organisatie is dat bij Supply Value vooral jonge ambitieuze collega’s werken die iedere dag met veel energie het onderste uit de kan willen halen. Het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van jonge collega’s gaat mij natuurlijk af en hier haal ik veel voldoening uit.

“Wat mij verder heel erg aanspreekt in deze organisatie is dat bij Supply Value vooral jonge ambitieuze collega’s werken die iedere dag met veel energie het onderste uit de kan willen halen.”

Ik heb uitgebreide ervaring binnen het logistieke proces in de breedste zin van het woord. Ik ben verantwoordelijk geweest voor voorraad optimalisatie processen, Warehouse Design, het opzetten en organiseren van grootschalige mobilisaties en voorraadbewegingen. Daarnaast heb ik ervaring binnen tal van sectoren (Oil & Gas, Medical Equipment, Composite production) en schakel makkelijk tussen de verschillende lagen van (grote)organisaties.

Over mezelf kan ik zeggen dat ik een eerlijk en open persoon ben die door middel van verbindend leiderschap het verschil weet te maken. Hierdoor doorzie ik snel uitdagende vraagstukken en probeer ik steeds de focus op optimalisatie en verbetering te leggen zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?